Страст и музика - Сантра

Mузикалната дива е сред малкото имена на родната сцена, които знаят как да се променят с лекота, до съвършенство са овладели способността да бъдат най-добрите и са способни да превърнат всяка песен в хит.

Истинска стихия

Провокирана не само музикално, но и модно, с оглед на това, че Сантра е човек, който знае как да блести с яркия си личен стил, Сантра е истинска стихия. Тя от своя страна не ни оставя равнодушни – усмихва ни, разсмива ни и ни радва с присъствието си. В интервю пред списание GRAZIA, Сантра споделя толкова много за стила и модата, колкото не сме и очаквали.

Мисля, че до някаква степен модата създава идеали, прeчещи на жената да се усеща комфортно в собствената си кожа, тъй като налага имидж, който не може да бъде приложим към всяка една жена. Но лично аз съм научила от модата, че може да прикривам недостатъците си и да подчертавам преимуществата си по начини, които да са креативни, в същото време да ме изразява и в общи линии да ме кара да се чувствам добре, което трябва да бъде крайният резултат от цялото нещо.“, споделя Сантра пред изданието. Поставена пред избора да си хареса бранд, който да управлява като креативен директор за един ден, тя избира Chanel, като не крие симпатиите си към Карл Лагерфелд.

Що се отнася до красотата, хитова изпълнителка признава, че обмисля да влезе в бюти бизнеса. ”Имам такива амбиции в козметичния сектор и те са напът да се сбъднат. Интересен проект е. Две са причините да се захвана с него. Първата е свързана със семейна история – нещо като предаване по наследство. А втората - че самата аз винаги съм търсила различни начини да поддържам в добро състояние кожата си след целия сценичен грим, който ми се налага да използвам. Намерих правилния, който се оказа изключително ефективен и искам да го споделя с хората.“

Повече за: Грим продукти в които си струва да инвестирате

Свързани теми: известни , стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим вдъхновение - Джиджи Хадид

Макар че за външния и вид се грижат професионални гримьори "The Girl" на световната мода се кълне в триковете и съветите на майка си Йоланда Хадид...