Стефи вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - целува ми се!

Стефи вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - целува ми се!

Струва ти се, че ритъмът на града се е забавил, че видео разговорите с приятели са все по-чести,  за сметка на излизанията, и че светът е различен? Не се притеснявай, не си единствената! Вярно е, че сегашната ситуация е непозната и странна за всички ни, но можем да се опитаме да бъдем позитивни. Точно затова позволи на очите си да кажат вместо теб какво чувстваш, когато си помислиш за стегнатия куфар, излизанията, танците с приятели и всичко останало, което ти липсва. Засияй просто така, без специален повод и причина.

Засияй заради самата себе си!

През миналата година всички се научихме  как да се справяме с новата ситуация. Някои откриха удоволствие и релакс в готвенето, играта на онлайн игри с приятели и разходките с домашния любимец, а други в гримирането и изпробването на забавни туториали за гримиране. Също така научихме, че е важно съдържанието в социалните мрежи, което гледаме, да бъде положително, вдъхновяващо и отпускащо. Стефи е тук, за да те вдъхнови и мотивира да бъдеш търпелива, докато не си наваксаш всички неполучени целувки и прегръдки от любимите хора!

Стефи казва, че много ѝ липсват целувките

Както сама знаеш, една целувка или прегръдка съдържа толкова много неизречени думи. Точно като теб и на Стефи ѝ е трудно да изрази с думи колко много ѝ липсват членовете на семейството, които са далече и целувките и прегръдките с най-близките. Тъй като не прекарва толко време с тях физически, тя се старае да ги вижда възможно най-често чрез видео разговори и същевременно да изглежда красиво, в романтичен ретро стил.

Нека очите ти го кажат вместо теб: целува ми се!

Ако и ти искаш да си възможно най-красива пред камерата за хората, които ти липсват, тогава трябва да изпробваш една от любимите ѝ романтични визии, която се постига с продуктите на Maybelline New York за перфектен Retro look.

Тази романтична ретро визия е изключително лесна и бърза за постигане, а най-важното за нея е просто да нарисуваш хубаво крило с очната линия, което да бъде придружено от нежни nude сенки и изразени вежди. Неутралните тонове и подчертана очна линия придават специален чар на тази ретро визия.

Хареса ли ти начина, по който тя с поглед изразява желанието си да се целува? За да създаде този външен вид, Стефи използва тези продукти на Maybelline New York, които можеш да поръчаш чрез клик на съответната снимка снимка:

1. Instant Anti Age Eraser коректор

2. Hyper Easy очна линия

3. Brow Satin Duo молив за вежди

4. Falsies Lash Lift спирала

Instant Anti Age Eraser коректор

Стефи вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - целува ми се!

Този коректор има заслужена репутация и почти няма човек, който да не е чувал за него. Напомняме, че Стефи го избра, защото той се адаптира не само към всеки тен, но и към типа кожа и перфектно се слива с нея.

Hyper Easy очна линия

За да ѝ се получи възможно най-доброто, но и лесно крило, Стефи заложи на очната линия Hyper Easy, която се прилага изключително лесно. Тя е изключително прецизна и стабилна през целия ден.

Стефи вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - целува ми се!

Brow Satin Duo молив за вежди

Когато продукт, като молива за вежди Brow Satin Duo, ти осигурява всичко необходимо не само за оформяне, но и за туширане на веждите, то тогава ти ще го използваш винаги, когато искаш допълнително да подчертаеш веждите си. Прахообразният вид на веждите с желаната интензивност перфектно подчертава останалата част от грим визията на Стефани. Най-хубавото на този молив е, че има вградена гъба за блендиране!

Стефи вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - целува ми се!

Falsies Lash Lift спирала

С помощта на спиралата Falsies Lash Lift, осигуряваща ефект като от салон, тя направи миглите си повдигнати, извити и следващи прецизно нанесената очна линия, така че още повече подчертават визията ѝ. Причината, поради която тази спирала придава такъв обем на миглите, се крие в двойно извитата ѝ четка, която трябва да пробваш на всяка цена.

Какво казват твоите очи? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Защо да изберем фон дьо тен обогатен с хиалуронова киселина?

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Light

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Hyper Easy Eyeliner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Satin Duo Liner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless With Clay

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Powder

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очна линия, очи, вежди, коректор, Maybelline New York, #НекаОчитеТиГоворят, #ЕyesCanTalk

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Да се впуснем в приключение срещу нежеланите бръчки около очите!

Знай, че производството на колаген намалява с напредването на възрастта, което води до постепенна загуба на еластичност на кожата, постепенно се появя...