Стаз Линдис е новата посланичка на YSL MAKEUP

В дигиталния свят който налага забързания начин на живот, истинската и вечна красота се определя от подчертана индивидуалност, афинитет към експериментиране и извънредна смелост, уравновесени от силно самочувствие.

Китаристка, фотографка, модел и жена която с бройните си таланти пленява всички, 24-годишната Стаз Линдис е олицетворение на женската красота от 21. век. Yves Saint Laurent Beauty с удоволствие представя новата посланичка на makeup.

Тя е лондончанка, дъщеря на Хал Линдис, китаристът на група Дайър Стрейтс. Забелязват я в една боулинг зала в Санта Моника, понастоящем живее в Лос Анджелъс. Членка е на бунтовната група Paranoyds и очевидно е че, музиката и е в кръвта. Тя определя стила и и страстта към кожените якета, винтидж военния гардероб и гримът, смело подчертаващ очите и устните и.

Класическите и същевременно готини, пълни устни изглеждат направо зашеметяващо. Стаз е олицетворение на силната женственост, което я прави действително подходяща за посланичка на бранда Yves Saint Laurent Beauty.

Брилиятната артистка е винаги вярна на себе си и е същински символ на свеото поколение, тъкмо затова тя е перфектното въплъщение на нашия бранд“ – обяснява Стефан Бези, международен главен директор на бранда.

"Докато бях в средно училище копирах стила на френските актриси които носеха дрехи с подписа на Saint Laurent. Винаги съм предпочитала този бранд, който според мен е олицетворение на младежки комфорт, предизвикателност, разкош. Изключително се вълнувам от ролята на посланичка на YSL makeup.”

Повече за: YSL Sparkle Clash Коледна колекция 2016

Свързани теми: грим , известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кажи “довиждане” на сухите устни с новата матова формула за червило

Матови червила с нова формула, която изцяло ще промени мнението ти на този makeup тренд! Виж защо е тази колекция различна от другите!...