Стабилни червила с интензивни нюанси и сатенен финиш

Едни от главните причини да ползваме традиционните матови червила са тяхната стабилност и отличната им пигментация. Те обаче често изсушават устните и създават усещане за тежест, поради което трябва допълнително да хидратираме устните преди да ги ползваме. Това е достатъчна причина, за да пробваш стабилните хидратиращи червила със сатенен финиш, които са изключително пигментирани и ще ти осигурят наситен цвят.

NYX Professional Makeup Shout Loud

Ще се влюбиш в NYX Professional Makeup Shout Loud хидратиращо червило с високопигментирана формула и невероятен сатенен финиш. Интензивният му цвят, стабилността, големият избор нюанси, лесното му нанасяне и приятното усещане на устните са само някои от причините, поради които Shout Loud ще се превърне в любимото ти червило това лято!

Интензивен цвят с едно движение

Формулата Shout Loud на червилото осигурява наситен цвят още с нанасянето на първия слой. Нюансите на тези червила изглеждат еднакво, независимо от цвета на устните ти. Сигурни сме, че ще откриеш перфектния нюанс за теб сред 24 наситени нюанса, предлагащи се на пазара. 

Shout Loud червилата са дълготрайни и не трябва да се притесняваш за стабилността им. Формулата съдържа праймер, който прави червилата стабилни и дълготрайни, а на устните остава усещане за лекота.

Хидратирани устни

С помощта Shout Loud ще забравиш за хидратирането на устните преди нанасяне на червило. Обогатен е с екстракт от манго и масло от ший, които хидратират устните, цветът по тях не размазва и залепя, оставяйки приятно усещане без тежест по устните.

Стабилни червила с интензивни нюанси и сатенен финиш

Лесно избиране на нюанси и нанасяне на червило

Ако ти се е случвало да ти хареса някой нюанс в дрогерията, но той да изглежда напълно различно, когато го тестваш лично, тогава това е още една важна причина, поради която ще се влюбиш в Shout Loud червилото.

Цветът, който виждаш, е цветът, който ще стои на устните ти, поради ултрапигментираната му формула. При това червило е толкова лесно да избереш нюанс!

 

Нанасянето на това червило е изключително лесно, благодарение на специфичната му форма, която ще ти осигури лесно подчертаване на формата на устните и нанасяне на наситен цвят, а благодарение на сатененият финиш самите устни ще изглеждат още по-пълни и красиви.

Зарадвай някого и ще зарадваш и себе си!

След като научи всичко това за хидратиращите и интензивни червила със сатенен финиш, сигурно искаш както един за себе си, така и да зарадваш някоя приятелка, майка, леля или сестра.

А когато зарадваш някого, ще зарадваш и себе си и то в магазина NYX Professional в София, в Paradise Mall, където при покупка на стойност над 34,99 лв. като подарък ще получиш невероятен несесер за гримове, отличен за лятото.

Прочети повече за: Бейкинг техниката за гримиране отново е на мода

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Shout Loud 21s

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Red Haute

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud The Best

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Cherry Charm

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Everyone Lies

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Love Is A Drug

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Dirty Talk

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Cali

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Desert Rose

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Chic

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Into The Night

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Silk

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червено червило , червило, устни, мат, тенденция, дневен грим , лято, опушен грим, NYX, Shout Loud

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Професионално гримиране: стъпка по стъпка

Искаш да се гримираш вкъщи, а да изглежда сякаш те е гримираш професионалист? Това са стъпките, които трябва да следваш за гарантиран успех...