Спирала Vinyl Couture на YSL Beauté

mascara YSL

Непредвидими, бунтарки, енигматични – и със сигурност с двойно повече нужди. Безстрашните представителки на поколението Y не само искат свободата да реинвестират в себе си – но и разполагат със силата да го направят.  

YSL Beauté създава линия, която разбива  ограниченията в грима. Яростните нетрадиционни цветове в една  винил-формула, която обвива миглите в сатен и създава плътен обем. Предназначена изключително за очи, които искат да изглеждат различно, във всеки момент, всеки ден.   

Mascara Vinyl Couture е един революционен конспиратор в играта на преоткриване.  Посрещни неочакваното, приготви се за силата на зашеметяващата нова визия. Свободният дух на  това красиво дръзновение е обвит в  невероятно гладкия, блестящ цвят на спиралата за мигли. 

Оставете цветът да управлява.  Откритието на поколението на 21 век  се впуска в любовно преследване с мощни цветове, които  разкриват безкрайни възможности. Сменяйте ги, променяйте ги, комбинирайте ги, смесвайте ги.  Вече разполагате със спирала и можете  да направите каквото пожелаете – с едно мигване на окото.   

YSL Beauté улавя бунтарския дух и очарователния каприз на съвременната многоцветна жена, стимулирайки стремежа й към непрекъснато преоткриване на същността й” - Lloyd Simmonds, арт директор на Makeup YSL Beauté

Грижа за миглите 

mascara YSL

С четири естествени масла – включително арганово масло,  картамово масло, масло от сладък бадем  и рициново масло – комплексът грижа за миглите в основата на  формулата, за да защитава миглите. Подбрани заради допълващите се подхранващи и ревитализиращи свойства, те заедно подсилват миглите, правят ги лъскави и здрави, от корена до върха. С новото оръжие  в арсенала с гримове,  Mascara Vinyl Couture, сливането с масата вече никога няма да съществува като риск.

Мултифункционална спирала    

Създавайте нова визия на миглите си, всеки ден, всяка вечер

Обвиването на миглите в мек, гъвкав лак във всеки дяволски примамлив нюанс на MASCARA VINYL COUTURE мигновено ги прави изкусително извити, обемни и с впечатляваща дължина – невероятно бунтарски цвят. Отричайки традицията, прекрачвайки нормата, мигновеното преобразяване става възможно всеки ден и всеки миг. 

Съчетавайте ги, смесвайте ги безразсъдно, дайте воля и на най-смелите си идеи. MASCARA VINYL COUTURE е спиралата в  комплекта, която превръща миглите в хамелеон и прави всяко тяхно трепване незабравимо.   

Носи се по винила 

Иконичната четка на спиралата  YSL  

mascara YSL

Отношение, свобода, изпълнена с радост любов към живота. Спиралата  Mascara Vinyl Couture обхваща стремежите на съвременния авантюризъм.

Опияняващо луди безкомпромисни цветове в комбинация с наложилата се четка за обем на YSL Beauté. Подчертава и най-късите и срамежливи мигли и им придава блестяща дължина.  Косъмчетата на четката се напояват с уникалната винил-формула  – покритие, повдигане, заглаждане и обем за постигане на  максималния желан резултат.

Повече за: YSL Beauté - Encre De Peau фон дьо тен 2017

Свързани теми: спирала , Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Стефи вдъхновява: нека очите ти го кажат вместо теб - целува ми се!

Струва ти се, че ритъмът на града се е забавил, че видео разговорите с приятели са все по-чести, за сметка на излизанията, и че светът е различен? Не...