Спирала Unlimited – чупеща се четка за перфектни вежди

Колкото и да е добър един оркестър, без добър диригент трудно би се справил. И при гримирането е също. Независимо от това дали се опитваш да създадеш красива вечерна или дневна визия, без качествена спирала трудно можеш да достигнеш целта. За съжаление, не всеки път успяваш да постигнеш УАУ ефекта и струва ти се че безупречните мигли не са нищо повече от рекламна лъжа. Сега идва  Unlimited спиралата – твоята диригентска палка, която да развъртиш за попеда.

Unlimited може всичко!

Голяма част от нас са любителки на спиралите на Loreal. Причините за това са много. Искаш миглите ти да изглеждат дълги и красиви? Няма проблем! Обемни мигли – отново няма проблем! Имаш нужда от качествена водоустойчива спирала – разбира се! Какво тогава ти липсва? Отговорът е прост – една формула за ефект на вдигнати, извити и дълги мигли. И това е само начало, най-хибавото предстои...

Spirala Unlimited – čupešta se četka za perfektni veždi

Игри без граници

Ако вече дотегна всеки ден да се бориш с извивачката и да пречупваш миглите си или просто нямаш време да поставяш изкуствени мигли, има решение. Откриваме нова страница в гримирането и спокойно можем да кажем че този път – няма граници! Четката с две позиции прави чудеса и ти дава възможност за достъп до всяка мигла. Дори и най-малките мигли остават впечатляващо извити, удължени и обгърнати с наситени черни пигменти.

Spirala Unlimited  cupesta se cetka za perfektni vezdi

Гримирането на очите е изключително лесно, поради гладката текстура на спиралата която плавно  се плъзга по миглите. Освен това, прецизната четка осигурява нанасяне на туша без цапане на клепачите, което прави гримирането бързо, лесно и удобно. Полимерите, обгърщащи космите правят миглите да изглежадт дълги и перфектно дефинирани, осигурявайки дълготрайност за ефект „току-що излезла от салона за красота“. Unlimited спиралата внася професионален резултат в ежедневната ти грим рутина, и точно затова тя няма равна на себе си!

Двойна четка – магическа пръчка

За само няколко секунди ще успееш да създадеш всичко за което мечтаеш и то благодарение на двойната, скосена четка. Иновативната четка дава възможност за бързо и лесно нанасяне на формулата и значително съкращава времето пред огледалото.

Четката улавя всяка мигла и достига дори и до трудно достъпните места, в ъглите на очите.

Spirala Unlimited  cupesta se cetka za perfektni vezdi

Две позиции на четката

Вече няма нужда от акробатични номера, сега всичко о толкова лесно.

Ако целиш дълги и повдигнати мигли, постави четката в права позиция и нанеси спиралта по същия начин както нанасяш обикновена спирала.

Наклонената позиция на четката е за достигане на всяка мигла, дори и най-късата. Нанесена в посока от външния към вътрешния ъгъл на окото, дарява миглите с интензивност и ги закрепва на мястото им.

Професионалният грим сега е достъпен за всички. Това е достатъчна причина Unlimited да се превърне в твоята любима спирала, нали?

Повече за: Необикновени цветове спирали за мигли

За този външен вид препоръчваме

  • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как трябва да изглежда гримът ти, ако имаш бретон

Промяната на прическата ти означава и промени в грим рутината ти, а бретонът прави голямо завръщане, така че е логично да трябва да адаптираш грима си...