Спирала Lash Paradise с нова формула

Спиралата L'Oréal Paris Lash Paradise, ефективна при осигуряването на невероятен обем на миглите, вече се предлага с формула, която придава на миглите невероятен обем и интензивен цвят. Подходяща е и за чувствителни очи.

Спирала Lash Paradise – носи духа на Париж

Парижанките успяват да изглеждат очарователно и женствено дори с минимални усилия, а точно това можеш да имаш и ти със спиралата Lash Paradise, която осигурява мигновен обем и интензивни, но меки мигли след само едно нанасяне.

Интензивно черната кремообразна формула на спиралата Lash Paradise, обогатена с рициново масло и маслo от дива роза, ще ти даде драматично черни мигли със зашеметяващ обем след само едно нанасяне.

Меката като перо четка с малки фини косъмчета, които обгръщат всяка мигла, е запазена непроменена, а благодарение на новата, подобрена формула, процесът на нанасяне на спиралата е още по-лесен и приятен. С тази спирала ще откриеш тайната на разкошните мигли, а най-хубавото от всичко е, че тя е стабилна и няма да ти се налага да я оправяш, след като си излязна.

Lash Paradise: жените са единодушни

След 8 седмици употреба на новата формула* на спиралата мненията на жените са следните:

- 96% от жените смятат, че погледът им изглежда по-инензивно

- 93% от жените смятат, че миглите им изглеждат по-гъсти

- 91% смятат, че спиралата е лесна за сваляне

*Потребителски тест, 124 жени

Топ съвет за нанасяне

Въпреки че само един слой спирала е достатъчен, за да бъдеш забелязана всички около теб, експертите смятат, че тя ще изглежда още по-добре, ако я нанесяш зиззагообразно от основата на миглите, защото така ще създадеш илюзията за очна линия, а миглите ще бъдат едновременно дефинирани и интензивни.

Спирала Lash Paradise с нова формула

Нова нежна опаковка

Новата формула на тази спирала се предлага в още по-изтънчена опаковка. Спиралата Lash Paradise е създадена да излъчва нежност и е предназначена за момичета, които виждат красотата във всичко. Ще я откриеш в розова опаковка, която съчетава нежност и семплост.

Пробва ли вече новата формула на Lash Paradise? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: По цял свят се говори за тази преса за коса с пара: виж защо!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Lash Paradise

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Lash Paradise Intense Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, тенденция, дневен грим , опушен грим, посланик на L’Oreal, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кои нюанси избираш за есен ’21?

Чистата, сияйна и свежа кожа, както и грим без грим визията продължават да бъдат актуални, но когато към това добавим и очарователни есенни нюанси, пр...