Специално издание Night Light: Кажи ДА!

Брандът Джорджо Армани празнува коледните и новогодишни празници представяйки специалното издание Night Light на аромата Si: Eau de Parfum и Eau de Parfum Intense, които въплъщават магнетичното привлекателство на рисуването чрез светлина – техника с дълга експозиция във фотографията, създаваща се чрез ръчно преместване на източника на осветление.

Движението вдъхва живот на светлината. Точно като четката на художника, създаваща уникална хореография в пространството, светлината улавя красотата на движението. Създава се една блестяща лента, която със златни букви изписва очарователния подпис: Si от Джорджо Армани.

si специално издание

Si (Да) на светлината

Самото отваряне на опаковката, криеща окъпания в златна светлина Si аромат, спира дъха. Разиграният подпис, украсяващ култовия флакон в nude нюанс, леко ви милва с истинска наслада. Свежото Si е създадено в чест на жените които се осмелят да кажат да на себе си и на живота. Със Si аромата напрежението достига максимум. Черната сърцевина на аромата, като комета оставя игрива и незабравима следа след себе си. Si за страст.  

Две визии на съвременната елегантност

Sì Eau de Parfum: Посветен на съвременната женствителност, е реинтерпретация на класичекия chypre аромат, излъчващ бляскава софистицираност. Особената нотка на касис Blackcurrant Jungle Essence™ е обогатена с кехлибарено-дървесни акорди.

Sì Eau de Parfum

Sì Eau de Parfum Intense: Изтънчена чувственост. Базовите нотки на ванилия Vanilla Pure Jungle Essence™ и бензоин се обгръщат в омайваща прегръдка с нотката на горски плодове. Блестящата им тъмнина се отразява в интензивно черния цвят на флакона.

Sì Eau de Parfum Intense

Кейт Бланшет, рекламното лице на Si парфюма, ви кани да отпразнувате магията на коледните и новогодишни празници с омайващите нотки на това специално издание.

От ноември 2016 година можете да видите новото видео в социалните мрежи както и в търговските обекти на къщата Джорджо Армани.

Повече за: Всички тайни на съвършената основа за грим

За този външен вид препоръчваме

  • Sì Eau de Parfum Intense

  • Sì Eau de Parfum

Свързани теми: известни , парфюм , тоалетна вода , Джорджо Армани

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Копирай визията: Джиджи Хадид на раздаването на наградите LA Fashion Awards!

Ефирният и блестящ грим, също като роклята на Джиджи на престижното събитие, може да се постигне с помощта на следните лесни насоки.......