SKY di Gioia от Giorgio Armani

Доставя истинска наслада

Лансирана през 2010, ACQUA di Gioia е като грациозен воал от жив аромат, посветен на природата и водата, истинският символ на водата. След това идват два нови аромата и двата опаковани в емоция и вдъхновени от силата на радостта: AIR di Gioia и SUN di Gioia.

Вода, въздух и слънце… три уникално силни елементи на необятния свят на природата сега имат своя аромат.

Тази година, колекцията завладява необятната шир на мечтите: Sky di Gioia.

sky-di-gioia1

Sky di Gioia е едно завладяващо преживяване, подсилено от визията за красота и безкрайността, която създава щастие... имидж, чийто апел никога не губи смисъл: един апел за изгрева, който се изкачва в розов цвят над морето. Това е и едно послание на надеждата: началото на всеки ден го изпълва с безкрай от нови възможности и всеки изгрев е обещание за оптимизъм.

sky-di-gioia2

Парфюмеристът Мари Саламан пресъздава небето нежно, като използва наследените техники с роза centifolia, която е в сърцето на аромата Sky di Gioia. Тя си партнира с двойка плодови нотки: свеж, сочен акорд от личия и акорд от зелена круша; двете се сливат в едно, като лъч светлина.  Кадифеният лукс на божур надгражда розата с капчици свежест. Обилно, обвиващо, концентратът от розата  centifolia е подсилен в традиционен стил, за да е още по-изискан. Като резултат, цветът се развива толкова нежно и крехко като розова пъпка. Накрая белият мускус Helvétolide се добавя с акценти от касис и листа от къпина към натуралната женственост и свят на радост.

 "Аз съм омагьосан от изгрева, с неговата непрекъсната смяна на световете и безкрайните контрасти на светлина и сянка“, Giorgio Armani.

Повече за: Si Rose Signaturе на Giorgio Armani

Свързани теми: тоалетна вода , Джорджо Армани

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюми, които ще те стоплят през студените есенни дни!

Новите есенни парфюми имат силата да разчупят мрачните и студени есенни дни, които ни предстоят. Това са парфюми, които ще те стоплят, ще те накарат д...