Скандалната певица

Новото парче на Фърги е манифест за сексапила на жените и парад на грим тенденциите този сезон.

Преди броени часове се появи най-новото видео на Фърги. Парчето се казва M.I.L.F. $ и е провокативна закачка от изпълнителката, която заявява на всички, че може да е секси майка и да вади пари без да се притеснява да показва сексуалността и тялото си. Видеото на песента събра погледите на милиони заради звездните майки събрани в него. Сред тях са Криси Тейгън, Ким Кардашиян, Сиара и Алесандра Амброзио, а самата Фърги ни напомня защо я помним като страхотна музикална дива.

Изпълнителката сменя няколко жестоки визии в клипа си и всяка от тях представя не само различна фешън тенденция, но и различен грим, който допринася за завършеността на имиджа.
 

В комапнията на Амбър Велета, Фърги блести с изчистен грим, който ни позволява да се насладим на естествения вид на блондинката. Липсва акцент, който да пада върху устните или очите и това създава усещането за абсолютна натуралност на лицето.

 

Очната линия е издигната на пиедестал от гримьорите, които са се погрижили за визията на Фърги в M.I.L.F. $. Тя е тънка и леко издължена в края. За разлика от повече пъти, в които използването на очна линия върви с „тежки“ мигли, тук те са не особено подсилени.

 

Грим, като за истинска дива, точно така бихме определили тази визия от M.I.L.F. $. Ако не си готова да експериментираш със сини сенки и ярко червило... време е да оставиш притесненията настрани и да покажеш авантюристичната си страна. Набави си перфекния апликатор за сенки, водоустойчива очна линия и червено червило. Ако, както стилистите на Фърги, си падаш по ретро визиите, този грим е перфектен за идеален краен резултат.

 

Свързани теми: известни , тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как гримът да издържи по-дълго при летните излизания?

Кой би искал да прекара лудата лятна нощ в оправяне на грима си? Никой, разбира се! Ако искаш гримът ти да останеш съвършен, докато ти купонясваш, зад...