Силните на деня

Те знаят как да се гримират, а от нашите любопитни погледи захранват банковите си сметки ежемесечно. Те са три красавици, които са покорили youtube и нашите сърца.

Тени Паношиян


Във вените й тече арменска кръв, но Тени се локализира в Лос Анджелис, където освен като бюти влогър се подвизава и като актриса. Нейният youtube канал има над милион почитатели, а видеата й се отличават с перфектното умение на Тени да смесва висок клас козметика с тази, която можем да си купим от най-близкия до нас козметичен магазин. Много я сравняват с Ким Кардашиян, заради очевидната визуална прилика, но Тени не се радва от този факт, а по-скоро се дразни. „Двете сме много различни и визуално и ментално. Иска  ми се хората да ме харесват заради самата мен и заради работата ми“, казва Тени в един от своите влогове. Харесваме те и то много!

Патриша Брайт


Гледаме Патриша от много, много време и обожаваме стила й, който е съставен от откровен език, доза хумор и огромна искрена усмивка. Каналът й скоро ще събере милион последователи, като пожелаваме на Патриша още много по толкова. Тя ще те научи как да структорираш лицето си, как да прикриеш несъвършенствата и как да постигнеш ефектът на идеалните вежди само за 5 минути. Преди няколко месеца Патриша стана майка на момиченце на име Грейс и оттогава дава и много полезни съвети за всички момичета, които са в най-прекрасния етап от живота си.

Саманта Мария


Почти 1 милион и 800 хиляди души следват Саманта Мария в youtube. Тя безспорно е най-очарователната бюти влогърка във Великобритания, като всеки път знае как да ти представи тенденции и продукти по най-достъпен и разбираем начин. Ако има нещо, което със сигурност можеш да научиш от нея е как да станеш специалист в поставянето на очна линия – тънка  и деликатна. Саманта Мария никога не напуска дома си без нея и със сигурност тя е след отличителнити й белези след златисторусата чуплива коса. Освен със своя бюти влог Саманта Мария има марка за дрехи заедно с любимия си мъж Джейсън. Брандът се казва NOVEM & KNIGHT и е ни дава минималистичен поглед към модата и стила. Скоро двойката ще има бебе, а преди броени дни във влог двамата разкриха, че ще е момиченце. 


Прочети повече: Топ трикове как да изглеждаме и да се чувстваме по-добре by @makeupbuthow

Свързани теми: грим , известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Пет стъпки до безупречна визия за Деня на жената

Посвещаваме този текст на Деня на жената и ти даваме съвети как да забсияеш както през този ден, така и през всички останали...