Si Rose Signaturе на Giorgio Armani

Всичко, свързано с нея, е  пленително. Жената е свободна, радостна, страстна и кипи от живот. Чувствителна и силна, тя е отдадена и казва „да” на живота, на любовта, на себе си. Тя е жената в центъра на света – кипяща от енергия и ентусиазъм – изцяло показала женствеността си. Тя е жената на днешния ден, хвърлила стабилно котва в съвремието. Нейното присъствие въплъщава  основните елементи.

армани пролет

Кое по-добре от розата може да олицетвори сияещата, разнопосочна женственост? Всяка пролет флаконът на колекционерската серия на SÌ ROSE SIGNATURE се преобразява в поклон към  чувствената и искряща женственост. 

SÌ ROSE SIGNATURE, флакон от висшата мода

армани пролет 2

Флаконът на SÌ ROSE SIGNATURE 2017 е украсен с деликатна копринена панделка. Боядисана в меко розово, тя е кръстосана и оформя  дискретно décolleté на великолепната, перфектно драпирана рокля от света на висшата мода. В центъра има черен печат като диамант, което подчертава тъмната изчистеност на ониксовата капачка с основа от  блестящи златни пръстени. 

SÌ ROSE SIGNATURE, разпознаваемо събуждане  

Красивата емблематична за аромата майска роза се съчетава с историческата чистота на турската роза в чувствена прегръдка. Мощен и деликатен, този букет свежест е озарен от отблясъци бергамот и мандарина. Лекият акорд на фрезия се смесва със сочния касис  Neo Jungle Essence™.

Сърцето има нотки на двете рози, които  оставят буйна и чувствена следа. Полупрозрачните венчелистчета са подсилени от  концентрата на ирис и кадифения османтус absolute.

армани пролет 3

Базовите нотки на амбрет absolute и ванилията  Pure Jungle Essence™  се смесват с  меките дървесни нотки на Orcanox™, подсилени със загадъчно  пачули.

Неуловимата елегантност разкрива и подсилва кожата като копринен воал.

SÌ ROSE SIGNATURE е ода на опаловия блясък на розовите листа и женствеността.

Повече за: Power Fabric by Giorgio Armani

Свързани теми: тоалетна вода , Джорджо Армани

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримът на новите лица на Армани и YSL

Убедени сме че повечето от тях сте виждали по телевизията, в списанията или социалните мрежи, и затова съвсем не ни изненадва че разширяват ролята си ...