Sì Passione by Giorgio Armani

Страст към аромата – аромат, роден от страстта

Вълнуващото откритие Sì Passione добавя ново измерение към подчертаната от Giorgio Armani женственост, която, по собствените му думи, е „неустоима комбинация от грациозност, сила и независим дух“. Гамата от продукти Sì се ръководи от тези принципи, въплъщаващи съвременната представа за женственост, жизненост и характер.
Sì Passione е днешното определение за модерен и смел израз на страстта, разкриване на новата гледна точка, декларирана от съвременната жена. Тази жена е безстрашна, смела, решителна. Тя казва Sì.

Силата на червения цвят

Червеният цвят е емблематичен за нагласата и същността на Sì Passione както по отношение на същността на аромата, така и на неговия дух. Ярката визуална идентичност разкрива жизнеността, която е в сърцето на философията на Sì Passione. “Rosso come segno di vitalità. Rosso come segnale di passione. Rosso beneagurante e positivo”, казва Giorgio Armani. „Червеното като символ на жизненост. Червеното като знак за страст. Червеното, с което Ви пожелаваме благополучие и позитивизъм“. Червеното е и цветът на любовната страст, която кара сърцето Ви да бие учестено.

si passione

Нов аромат, нова емоция

Изцяло уникален, Sì Passione е отделна творба, различно въплъщение на Sì. Независим, точно като жената Sì, Sì Passione е отражение на необятните измерения на непрекъснато променящата се и разнолика жена. Нова емоция, нова женственост, нова страст – нова личност.
Създаден от Julie Massé (MANE), Sì Passione е израз на неприкритата дуалност на светлата, чувствената, смелата и самоуверена жена. Sì Passione възражда отличителния аромат на Sì – нектарът от касис Jungle Essence™, съчетан с искряща, носеща усмивка круша. Ароматът започва с адреналинова бомба от зноен и пламенен розов пипер. Флоралното сърце тупти страстно благодарение на розата с уханието на нейните прозрачни листенца в един нов, съвременен прочит, пристрастяващия прахообразен хелиотроп и светещия свръхженствен жасмин абсолю – деликатно, но уникално цвете, чувствено и наситено.
Sì Passione обединява интензивни нотки на ванилия и розов цвят, хелиотроп и жасмин в този чувствен плодово-флорален аромат – огледало на съчетанието от деликатност и сила на жената. В самото сърце на Sì Passione е кедровото дърво и модерният кехлибарено-дървесен Orcanox™, които внасят зрелост и характер, отражение на смелостта на емоцията, провокирайки истинска страст.

Страстен дизайн: флаконът Sì Passione

Флаконът на Sì Passione е лакиран отвътре в яркочервено. В резултат на стотици тестове, предназначени да създадат перфектния изчистен и искрящ цвят на червеното, той пресъздава деликатните извивки на брандирания силует на Sì по нов, цветен начин. Ароматът е скрит в изчистената модернистична форма, защитен, обгърнат и готов да се разкрие върху своята притежателка.
Златният пръстен е символ на вечността и безкрая, а капачката във формата на капка свързва Sì Passione с отличителните аромати на гамата Sì.

Жената Sì, въплътена – Кейт Бланшет пресъздава новата страст

Символът на жената Sì е Кейт Бланшет – актрисата, чиято сила намира израз в нейната вродена способност да се превъплъщава Тя непрекъснато преоткрива себе си и внася искреност във всяка своя трансформация. Сега, в кампанията на Sì Passione, разкрива пред нас още една своя страна. Кейт Бланшет внася страст и огън във всеки образ и също като Sì има много лица и различни аромати, които изразяват различните ѝ настроения.

Повече за: Si Rose Signaturе на Giorgio Armani

Свързани теми: парфюм , Джорджо Армани, Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

YSL Libre: Свободата като начин на живот

За всички онези, които са родени да бъдат уникални, да вдигат летвата и да вдигат забраните, да вярват в мечти и идеали, да имат право да не правят ко...