She’s The Queen: Гери-Никол се преобразява като хамелеон в новото си видео

Ако има родна изпълнителка, която напомня на световните звезди, които знаят как да провокират и как да изумяват, това е Гери-Никол. Момичето, което за първи път стъпи на голяма сцена по време на един от сезоните на X Factor, вече е сред най-популярните изпълнителки в България и това не е случайно. Освен талантлива, Гери-Никол е и с ясна визия за своя имидж, който й гарантира безспорен успех.

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

За по-малко от три дни нейното ново видео I’m The Queen се превърна в най-гледаната премиера в България с над 1 000 000 гледания. Парчето с провокативен текст вече се изкачва по върховете на класациите, а изпълнителката обеща, че скоро се задава и английска версия на хита. Видеото към I’m The Queen е приковаващо погледа, точно като самата Гери-Никол. Красавицата сменя 6 визии в клипа си, а гримът, който ги допълва е щур и изпипан до съвършенство. 

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

Макиаж майсторът виновен за перфектия грим на Гери-Никол е Кирил Чалъков. Обожаван от звездите, гримьорът владее пефектно умението да рисува по лицата на своите клиентки. В някои от визиите, които той избира за красивата Гери забелязваме тренда, за който често говорим – този на матовите устни. Усмивката на изпълнителката е подчертана с телесни нюанси с нотки на прасковено.

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

Устните попадат под светлините на прожекторите и във визията с плитки, там обаче те са нетипични – сини. Искрящите цветове тепърва ще завладяват масовия пазар, като обещават на всички запалени по макиажа да изразяват себе си по много по-категоричен начин. 

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

Не бива да пропуснем и омагьосващия поглед на Гери-Никол. За да постигнеш подобрен резултат си набави очна линия, матови сенски за очи в натурални нюанси и спирала за драматичен обем!

 

Свързани теми: грим , известни , мат, тенденция, стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Наистина ли този продукт е универсален? Тествахме Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1!

Instant Perfector 4 в 1 може да ни спести много неприятности при гримиране...