Сенки за очи: Опушен грим в черешови нюанси

При всяка смяна на сезона, цветовете също се сменят, както в природата така и в облеклата и грима ни. Ярките и цветлите нюанси в грима, присъщи за летния грим отстъпват място на по-тъмните тонове, перфектно съвпадащи с топли якета и дебели шалове. Но, това не е причина да попаднеш в омагьосан кръг на монотнното и меланхолично ежедневие, като се гримираш само със сенки в земни или телесни нюасни.  Разчупи ежедневието си с един детайл – с цвят, който винаги е на мода.

Цветът, който винаги е на мода

Предполагаме че, сте добре запознати със способността на червения цвят да преобрази изцяло визията ви.  Едно червено бижу или яркочервено червило променят всичко, и те са абсолютно неотменна част от света на красотата.

Бордо нюансът е наричан още черешов или бургунди (името идва од Бургундско червено вино). Напоследък в света на грима се появяват все повече продукти в този нюанс. Той се асоцира с властта и висшата аристокрация, и затова не е учудващо че почти всички лускозни марки непрекъснато се вдъхновяват от бургунди нюанса. Той се вмъква както в модата така и в грима, и е обичан както сред жените така и сред мъжете.

 

Червени сенки за очи

Въпреки че, за повечето то вас носенето на червени сенки за очи звучи странно и плащещо, уверяваме ви че употребата им е също толкова лесна както и другите цветове. Най-важното при използване на палитра сенки в червени тонове е нюнасите да бъдат добре съобразени с естествения цвят на кожата ви, да са с дълготрайна, леко разнасяща се формула.

Naked Cherry палитра сенки за очи

И хората от известната къща Urban Decay се вдъхновиха от нюанса и пуснаха на пазара уникална Naked Cherry палитра сенки, с 12 нови нюанса. За ефектна дневна визия ви предлагаме да меките, матови нюанси като слонова кост да съчетаете с блестящите, медни и сливови тонове. За вечерна, впечатляваща визия свободно играйте с черешовите нюанси. Те са отличен начин за подчертаване на естествената красота на кафявите и зелените очи.

Senki za oci Opusen grim v ceresovi njuansi

Много световноизвестни имена в модната индустрия са просто обсебени от съчетанието на розови и лилави тонове, и поради това експертите от Urban Decay създадоха нюанс, обединяващ в себе си и двата цвята. Името му е BING, и изобщо не се съмняваме че ще бъдете силно впечатлени от него.

Цвят, който не избледнява

Почти всяка една от нас се е сблъсквала с проблема на избледняването или роненето на сенките през деня, особено ако става дума за сенки с брокатени частици. Спокойно, с тази палитра това просто не може да се случи. Всеки цвят е с кадифена текстура и се отличава с изключителна дълготрайност.

Опушеният грим в черно остава в миналото

Класическият опушен грим в черни тонове слиза от трона и отстъпва място на бургунди тоновете както и кафявите. Есента е перфектното време, в което може да пробвате нови визии в тези цветове и да се убедите в прекрасния ефект. С Naked Cherry палитрата, или по-точно с нюанса наречен Drunk Dial, създаването на опушен грим в нови за вас цветове ще се превърне в игра.

 

Кой е вашият любим цвят сенки?

А вие харесвате ли аристоктатичния нюанс? Или пък винаги играете на сигурно? Пробвали ли сте опшушен грим в някой и друг нюанс или предпочитате класическия черен? Споделете с нас в коментарите.

Повече за: Дрейпинг – хитовата техника от New York Fashion Week

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, тенденция, опушен грим, вечерен грим, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Микро хайлайтинг или Dream Girl визия е новият тренд от TikTok ойто ни хареса!

Решихме да ти представим тенденцията, която завладя социалните медии, и да ти помогнем сама да постигнеш визията, позната като Dream Girl Look...