Събитието, за което дълго ще се говори: кафе, грим и инфлуенсъри

Когато на едно място се съберат най-влиятелните бюти инфлуенсъри, това несъмненно означава че поводът наистина е специален. Този път това бе представяне на новата NYX Professional Makeup колекция гримове за безупречен тен - Can’t Stop Won’t Stop.

Sǎbitieto, za koeto dǎlgo šte se govori: kafe, grim i influensǎri

Can’t Stop Won’t Stop серията включва шест различни продукта:

 • Фон дьо тен, в 45 нюанса
 • Основа
 • Коректор в 24 нюанса
 • Компактна пудра в 24 нюанса
 • Пудра за запечатване на грим в 6 нюанса
 • Четка за фон дьо тен

Продукти за безупречен тен

Нашите най-известни бюти инфлуенсъри имаха честта да бъдат сред първите които се запознаха с новите гримове - фон дьо тен, основа, пудри, коректор и четка. Знаменитите имена от грим сцената научиха всички подробности за новата колекция на NYX Professional Makeup, а съчетанието от грим и кафе определено стана печелившо. Вкусните кафета бяха поднесени с фон дьо тени, и ако погледнем по-отблизо, предлагащите се нюанси и текстури наистина напомнят на кремообразно кафе – светлите нюанси напомнят на вкусна млечна кафе лате напитка, докато тъмните нюанси долавят вкуса на неустоимо мока кафе с шоколад. Кой може да им устои! Благодарение на професионалните гримьори, инфлуенсърите получиха насоки за това как да определят подтона на кожата си според което да изберат и най-подходящия нюанс на фон дьо тена и останалите гримове от колекцията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup BG (@nyxcosmetics_bg) on

Кое е вашето любимо кафе?

Bar 75 бе идеалното място за представяне на Can’t Stop Won’t Stop колекцията защото изцяло отговаря на нуждите на модерната жена и забързания и начин на живот. За да може да се бори срещу предизвикателствата на деня, жената има нужда от кафе, което да я държи будна и дълготраен фон дьо тен, който остава на мястото си през целия ден. Can’t Stop Won’t Stop колекцията обещава точно това – перфектна основа за грим за заети жени.

Sǎbitieto, za koeto dǎlgo šte se govori: kafe, grim i influensǎri

Can’t Stop Won’t Stop колекцията – достъпна за всички

Знаменитият професионален гримьор Таня Христова, която по този повод посети столицата ни, демонстрира правилния начин за прилагане на продуктите от колекцията Can’t Stop Won’t Stop за създаване на визия с безупречен тен. Ако и вие имате желание да пробвате някой от продуктите от колекцията, или пък да грабнете всички продукти заедно посетете магазина на NYX Professional Makeup с адрес на Булевард Витоша 59. Там ви очакват Beauty помощнички, които ще ви помогнат при избора на най-подходящия за вас нюанс. Момичетата, които не живеят в София или не искат да си губят времето в задръстванията по столичните булеварди, могат да закупят продуктите чрез онлайн магазина на посочения по-долу линк.

Sǎbitieto, za koeto dǎlgo šte se govori: kafe, grim i influensǎri

Tanya Hristova

Имате възможност да видите кои са инфлуенсърите, които присъстваха на лансирането на Сan’t Stop Won’t Stop колекцията и как протече пробването на новите шест грима за безупречен тен.

Sǎbitieto, za koeto dǎlgo šte se govori: kafe, grim i influensǎri

Boryana StefanovaIvana AlexandrovaJulia AngelovainStanTStefie

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Warm Caramel

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Full Coverage Can't Stop Won't Stop Medium Buff

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Banana Setting Powder

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Setting Powder

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Natural Tan

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Matte Primer

 • NYX Professional Makeup Full Coverage Can't Stop Won't Stop Fair

 • NYX Professional Makeup Can't Stop Wan't Stop Brush

Свързани теми: грим , официален грим, контуриране на лице , фон дьо тен , пудра, контуриране , мат, тенденция, дневен грим , естествен грим, вечерен грим, скулптуриране, зима, тенденции за зима, коректор, NYX, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 6 фон дьо тени за съвършено покритие

Фон дьо тените за покриване са по-достъпни от всякога, а ще се съгласиш, че изборът е огромен, но ние сме тук, за да стесним избора и да предложим фо...