Русата и черната: Джиджи и Бела

Модната индустрия ражда идеали ежедневно. Тези две момичета обаче доказаха, че не са еднодневки на звездния небосклон, където блясъкът губи очарованието си много бързо. Джиджи и Бела са сестрите, които обожаваме, не само заради външността им, но и заради уникалните им индивидуалностти, които винаги ни напомнят, че красотата не е само отвън, но и отвътре.

Блондинката и брюнетката, покорили котешката пъте с присъствие и тела, които до скоро бяха твърде оформени за модната индустрия, днес са законотателки по отношение на всички тенденции, които следваме. Както трябва – Бела и Джиджи имат различен стил не само на обличане, но и на гримиране, който малко по-малко се е превърнал в тяхна отличителна черта, черта, която не ни позволява да ги объркаме...


Джиджи – кралицата на червилата

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Любимото момиче на британската поп сензация Зейн Малик е надарена с прелестни устни наследени от майка й. Трудно е да уловим джиджи без червило, коeто да подчертава прекрасната й усмивка.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Тя е сред знаменитостите, които не се притесняват да експериментират с цветовете и от телесни нюанси преминава директно към ярко чрвено или тъмно розово.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Темпераментната блондинка експериментира с  червила с блясък, ганцове, и така модерните продукти за създаване на ефекта матови устни.
Тайните за страхотни устни на Джиджи? Vivid Mattes Maybelline New York!
 

Бела – лице като икона

Прелестната брюнетка открадна сърцата ни веднага щом я видяхме на подиума и оттогава до днес не спираме да гледаме към нея като съвършен идеал за красота. Бела е от онзи тип жени, които нямат нужда от тъмни мигли, нямат нужда от ярки червила и подчертани устни, нямат нужда от добре структорирани с макиаж скули, просто защото си имат всичко.

 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


Извън снимачната площадка и работното място, което е найния случай е модният подиум, Бела е изключително естествена, като бихме могли да я заподозрем само в носенето на добър фон дьо тен и пудра, която изглажда несъвършенствата. За разлика от Джиджи, Бела е повелителката на естествената визия и минималното количество макиаж.

 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Прочетете повече​: Тайните на червеното червило
 

Свързани теми: грим , известни

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Фон дьо тен с глина: научи как действа!

Вероятно много пъти си виждала глина в съдържанието на кремове, маски и други skincare продукти...