Разкриваме: Спирала за обем, която мести границите на възможното!

Когато половината от лицето ни е покрито от защитна маска, спиралата е най-мощното средство за гримиране, което можеш да имаш в несесера си. Ето защо не сме изненадани, ако вече си пробвала не една спирала в търсене на идеалната - и ние сме. Също така не ни изненадва, че вероятно имаш различни фаворити, защото всичко зависи от това какви резултати очакваш в този момент. В крайна сметка всички искаме спирала, която да осигури на миглите ни интензивен обем и онзи „уау поглед“.

Съдейки по реакциите на момичетата по социалните мрежи, уау погледът вече възможен с новата спирала за обем на L’Oréal Paris и едвам дочакахме да я изпробваме!

Запознай се със спиралата Air Volume Mega!

Самата опаковка - модерна, плоска и розова е достатъчна, за да привлече погледа на всяко момиче. Когато анализирахме самата спирала малко по-задълбочено, установихме, че този дизайн не е случайност! На първо място,  спирала Air Volume Mega е предназначена да запази свежестта на своята формула и по този начин да предотврати бързото изсъхване на спиралата. Освен това самата мисъл за балон, носещ се във въздуха, асоциира на нещо много леко и въздушно - а точно това е ефектът, който тази спирала осигурява - мега обем, без да прави миглите тежки!

Иновативна четка за УАУ поглед

Когато отворихме флакончето, първо видяхме дебелата и гъста четка на спиралата. Едва когато я изпробвахме обаче, разбрахме кои са нейните предимства. Това е иновативна мека четка с внимателно комбинирани по-къси и по-дълги косъмчета. Благодарение на по-късите власинки, четката достига до всяка мигла, докато по-дългите ги разделят и равномерно нанасят интензивна черна формула от корена до върха за мигновен ефект на по-пълни мигли. По този начин миглите ти ще бъдат идеално повдигнати и с изключителен обем.

Нова кремообразна формула

Целта на всяка спирала е да постави погледа ни в центъра на вниманието, като направи миглите ни дълги и увити. За съжаление, поради гъстата си формула, някои спирали могат да направят миглите тежки и по този начин да убият обема им. Ако това ти звучи познато, знай, че това не е така при спиралата Air Volume Mega. Както подсказва името ѝ, благодарение на комбинация от модерна технология и иновативна формула с кремообразна текстура, тази спирала ще ти осигури зашеметяващ мега обем без усещане за тежест на миглите. Това означава, че миглите ти ще бъдат ефирни и леки през целия ден, дори ако нанесеш спиралата няколко пъти. Освен това, кремообразната ѝ формула е обогатена с внимателно подбрани хипоалергенни вещества в суров вид, което я прави подходяща за момичета с чувствителни очи.

Бонус: Подходяща за всеки тип мигли

Прави, редки, къси... Каквито и да са миглите ти, спиралата Air Volume Mega е подходяща за всеки тип и им придава съблазнителен вид. Това, което особено ни допадна е, че по-пълният обем на миглите се вижда още след първия слой спирала. Нанеси спирала с нежни движения на четката от корена към върха на миглите. Ако искаш мега обем, имай предвид, че всяко движение на четката само допълнително увеличава ефекта. За по-драматична грим визия, нанеси един слой спирала и на долните си мигли - очите ти ще излязат на преден план!

Резултатът?

Мега обем, повдигнати мигли и обезоръжаващ поглед! Ако вече си изпробвала спирала Air Volume Mega и искаш да ни покажеш нейния ефект, използвай хаштагове #BareVsAir и #LightAsAir на профила в Instagram или TikTok и се присъедини към многото момичета, които споделиха ентусиазма си за тази спирала за обем с нас! Ако не си, подготви се за обем на миглите, който мести границите на възможното.

Очакваме твоите впечатления!

Прочети още: Как най-добре да включим витамин C в бюти рутината си

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Air Volume Mega Mascara

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Unbelieva Brow

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , грижа, очи, тенденция, дневен грим , лице, Loreal Paris, Air Volume

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да разпознаеш фон дьо тена, който задоволява нуждите на кожата ти?

Фон дьо тен, който се избира внимателно, а ето как да избереш този, който задоволява нуждите на кожата ти...