Пролет 2018: Френско изкушение

Изкушенията на новата парижка сладкарница

lancome spring2018

Добре дошли в смелия, ултракреативен свят на новите френски сладкарници, където класиката се възражда в учудващи аромати! Lancôme създава „вкусната“ сладка пролетна колекция „2018“, която включва най-красивите цветове и изкушаващи консистенции. Истинска наслада за очите!

Млечни пастелни и искрящи цветове: Съблазнителните нюанси на греховното удоволствие!

Перлени пастелни цветове, които изглеждат все едно са били потопени в баня от мляко, цвят и перли. Тези две цветови вдъхновения се срещат в сърцето на колекцията – създават вибриращи графични хроматични ритми и особено възхитителни блестящо-матови мотиви. Има готова рецепта за румен цвят, резултат от освежителната разходка на свеж въздух. Сиропът от гренадин дава тон на изкусителните брилянтни устни, а matcha latte се поднася като специален освежаващ кожата слой... За вежди с апетит за нещо различно е цветният поглед „ледена захар“, а ноктите се наслаждават на кремообразен блестящ гланц. Всичко е изпъстрено с многоцветен поп акцент.

Колекцията

“Yummy” Blush Bomb с Macaron Blush и Blender

macaron blush

Този сезон е ред на Lancôme да преоткрие macaron: представени във весели графични кутии, поръсени с розата на Lancôme, Macaron Blush и Blender може направо да бъдат сбъркани с малките кексчета, които носят наслада. И още нещо – едното съдържа creamy blush, а другото – мек macaron blender, перфектният апликатор за тази формула! За истински неустоими, „току-що пламнали“ бузки!

Ефект на току-що прехапани устни, постигнат с цвета на червилото

Jelly Flower

Цветът се вижда през прозрачния флакон с перлена бяла капачка и деликатно усещане за френски порцелан. Автентични листенца от цвете се носят в невероятната розова гел структура. След нанасяне червилото оставя плътен гланц в цвят на роза. Едно „сиропено“ покритие, което примамва, когато е току-що нанесено в центъра на устните…

Свързване на цветовете в мус Duo Cushion

Lancôme улавя цветовете на всички наши любими кексове в двата Duo Cushions, които освежават всеки тен. Зеленият нюанс на шамфъстък коригира всички леки несъвършенства по кожата, а цветът на праскова изравнява и изсветлява кожата. Вторият е в розова опаковка и също съдържа избистряща кожата праскова в комбинация с ягодовочервен тон, който придава на кожата приятен розов тен. Всичко това кара кожата да изглежда свежа, блестяща и здрава – видимо съвършена.

Тествайте нашите „топинги“ за очи с палитрата Eye Sugar

С палитрата Eye Sugar можете да осветите клепачите си със специални ефекти. Менюто е безкрайно – не по-малко от десет пастелни и ярки цвята, от които можете да избирате: пет по-преливащи нюанса, два екстраблестящи и три – силно наситени матови цвята. Всичко – в прахообразна формула, която след контакт с кожата създава усещане за разтапящ се крем. Консистенция от последното поколение, която се нанася лесно благодарение на двойния апликатор в опаковката.

lancome spring 2018

Подчертани вежди Sourcil Styler

Ефектът на подчертани вежди носи вкусния аромат на десерт с истински нова рецепта, която покрива веждите с вкус на сладки с млечнорозов пастелен цвят – сладка ледена захар. Как да се промени? Сменете консистенцията на Sourcil Styler от мат с блясък, като използвате Ombre Hypnose Mini Chubby и съответното розово, като топкоут за сатенен ефект.

Маникюр „сладки“ с Le Vernis

Lancôme представя своя иконичен Vernis в три деликатни блестящи гел нюанса: гладкорозово, лавандула и бонбоненосиньо. Задължителният топинг? Топкоутът Sugar Frost придава на ноктите сиянието на късчета от рая

Повече за: Запознайте се с Monsieur Big

Свързани теми: спирала , червило, устни, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да разчупиш еднообразието и да подобриш есенния си грим?

Септември е месецът, когато започваме всичко отначало. Време е да внесеш нещо ново в есенния си грим...