Пробвахме легендарният Maybelline Instant Eraser и споделяме впечатленият си с вас

Манията по този коректор започна от световната сцена. Джиджи Хадид и другите топ модели и световно известни инфлуенсърки препоръчваха този коректор дори преди той да достигне до нас. Момичетата си носиха по един от чужбина в дамските си чанти. Дойде време и ние да го пробваме. Какво го прави специален?

Отлична покривна способност, лека текстура и не навлиза в дребните пори

Често се чудим дали да изберем лек дневен или по-тежък дълготраен коректор. Мислим си, че лекият поне няма да навлезе в порите ни, но от друга страна дълготрайните често са тежки като сценични гримове и просто заменяме торбичките под очите с “heavy” визия, при което по принцип още повече се изтъкват малките бръчки. Instant Eraser е перфектен баланс, има отлична покривна способност, а едновременно с това и лека кремовидна текстура, и не навлиза в малките бръчки около очите.

Пробвахме легендарният Maybelline Instant Eraser и споделяме впечатленият си с вас

Коректорът, който може всичко

На нашия пазар този коректор се предлага в 8 нюанса. Леката му текстура и подобният на гъба апликатор ти позволяват с него не само да прикриеш тъмните кръгове около очите, но и с едно леко притискане на мястото, което желаеш да коригираш, изцяло да прикриеш всяко несъвършенство, петно от слънцето, спукан капиляр или пъпка. Ние се пробвахме и да контурираме лицето с него. Ползвахме нюанса Neutralizer точно под очите, Nude за цялото лице, а новия Honey за контурите. И останахме впечатлени от ефекта!

Адаптира се към всички типове кожа

Този най-купуван * Maybelline New York коректор перфектно се слива с кожата, благодарение на течната си текстура, която се адаптира към всички типове кожа, без значение дали става дума за суха, комбинирана или мазна. Лесен е за нанасяне, като придава блестящ и естествен вид на кожата.

Пробвахме легендарният Maybelline Instant Eraser и споделяме впечатленият си с вас

Ние смятаме, че този коректор е заслужил репутацията си.

Сподели с нас впечатленията си в коментарите!

*Номер 1 най-продаван коректор от Maybelline New York, в търговските обекти на Лили България и dm България, базирано на резултати в стойност от Лили Дрогерие България и dm България за периода от 04.2019г. до 03.2020г.

Прочети повече за: Продукти, които трябва да пробваш тази пролет

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Brightener

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Light

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Neutralizer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Ivory

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Fair

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Honey

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Nude

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Buff

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице , контуриране , тенденция, nude грим, Maybelline New York, коректор, Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5: Дрогерийни спирали, които отлично си вършат работата!

Спретнахме ти списък с пет спирали, които дават невероятни резултати, а можеш да ги откриеш в дрогериите на достъпни цени...