Прелестната Камила

Бразилия е родина на едни от най-красивите жени, които шоубизнесът ни е представял. Камила Куеирос не прави изключение. Брюнетката, която е родена в Сао Пауло е едно от доказателствата, че горещата култура на бразилския народ е перфектен хабитат за натуралната красота, която спира дъха на всички.


Прелестното момиче е едва на 23 години

Да, тя е родена 1993-а в семейство, което не може да се определи като заможно, а по-скоро като част от работническата класа, която непрестанно се бори с финансовите си проблеми. Едва на 14-годишна възраст Камила чува първите аплодисменти. Тогава тя взима участие в конкурс за красота в родината си и победата й носи договор с модната агенция Ford Models. Красотата й я изпраща в различни краища на света – Ню Йорк и Токио са само част от локациите, на които тя е живяла благодарене на моделската си работа.

7 милиона последователи в Instagram


Днес Камила е изключително популярна като актриса, като дори може да се похвали със статуетки, които показват колко голям е талантът и. Красавицата, която се радва на над 7 милиона последователи в Instagram, може да е горда и с постижение, за което мечтаят поне толкова жени по света, а именно „титлата“ посланик на L’Oreal Paris.
Вдъхновени от красотата и ти предлагаме да пресъздадеш нейния отличителен макиаж, а именно – не много гримирано лице с много деликатна очна линия. Камила винаги може да бъде забелязана с очна линия, която подчертава тъмните и големи очи и добавя още екзотика на бразилската и хубост.

Повече за: Paris Fashion Week – Зад кулисите

За този външен вид препоръчваме

  • Super Liner L'Oreal

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи, известни , копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как гримът да издържи по-дълго при летните излизания?

Кой би искал да прекара лудата лятна нощ в оправяне на грима си? Никой, разбира се! Ако искаш гримът ти да останеш съвършен, докато ти купонясваш, зад...