Прелест от телевизионния екран

Tя е жена, открила призвание в професия, която изисква силен характер, непоколебим дух, обективност, безкомпромисен анализ и е от светлите примери на членове на гилдията, които вникват в дълбочина в историите, които ни разказват от екрана. Предава ни ги безпристрастно, но със страст, провокира ни да прозрем света наоколо.

Когато говориш с Марина Цекова, усещаш увереност, авторитет... енергия, способна да убеждава, категоричност, която ти се иска да притежаваш. Струва ти се почти нереално едно толкова нежно момиче да излъчва това, но натюрелът й е перфектната комбинация от всичко гореспоменато.

Красивата Марина застава пред списание GRAZIA за едно откровенно професионално и лично интервю, а визията от корицата на изданието направо ни оставя безмълвни. 

Марина Цекова

Фотография: Ивомир Пешев

Съвсем в така популярната стилистика на нежното и почти недоловимо докосване на грима, Марина блести с прелестните си сини очи и очарователната си усмивка.

„В училище бях дете на точните науки. Обожавах математиката и красотата на това задачата винаги да има решение. В края на гимназията обаче фантазията все повече започна да ме провокира. Беше изключително привлекателно да си властелин на всеки текст, който пишеш и сам да определяш формата и финала му. Спечелих едно национално литературно състезание и тогава вече знаех, че ми се пише. Съчетах точността на фактите с красотата на езика и излезе журналистиката. Никога не съм съжалявала за това решение“, споделя Марина пред изданието.

За гримът на Марина за корицата на GRAZIA се е погрижила Елиза Попова, която е сред най-популярните и добри макиаж майстори в България. Елиза е постигнала перфектната визия за всяка работеща жена, която иска да подчертае женствеността си и в същото време да изглежда здраво стъпила на земята.

Повече за: Връщаме се един век назад... Търсим вдъхновения за грим

Свързани теми: известни , стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримът на новите лица на Армани и YSL

Убедени сме че повечето от тях сте виждали по телевизията, в списанията или социалните мрежи, и затова съвсем не ни изненадва че разширяват ролята си ...