Представяме ти любимия ни аромат!

Дългоочакваният аромат, Idôle на Lancôme, най-накрая е тук, а ние имахме възможността да го пробваме.

Създаден от жени за жени, този аромат подчертава значението на това да следваш мечтите си и на нестандартното мислене в копнежа си да достигнем това, което сме смятали за невъзможно. И точно идеята за вдъхване на смелост и увереност на жените ни накара да се впуснем в историята за създаването на този аромат.

Idôle е създаден в чест на иновациите и е поместен във вероятно най-тънкото флаконче на света. То е направено от здраво и масивно стъкло и удобно приляга в ръка или джоб, подобно на мобилен телефон.

Най-важната част, разбира се, е ароматът, който тествахме и отбелязвахме всеки детайл за него, който би бил от значение за теб при покупката му.

За аромата Idôle

Произведени съобразно екологичните изисквания, съставките на този аромат са внимателно подбрани, а в комбинация помежду си те се сливат в силно, но нежно, леко, а същевременно прекрасно ухание, което ще бъде идеално допълнение към всеки аспект от живота ти.

Уникалната комбинация от жасмин, роза, chypre и круша ще те накара постоянно да вдигаш китката си, за да усетиш този неустоим аромат. Свежите му нотки създават усещане на чистота. Idôle има точно такъв мирис – на спокоен ден по залез слънце. Розата, от друга страна, ще събуди у теб нежност и женственост. Тук не става дума за една роза, а за комбинация от цели 4 различни вида роза, чийто аромат е добит чрез 3 процеса. А тук е и жасминът, за който сигурно вече знаеш, че е съставка, обожавана от мъже и жени по цял свят и който изпълва всяко помещение с изтънченост, топлина и позитивност.

Нашият тест

Тествахме този аромат ежедневно за една седмица. Пръскахме се около 8 сутринта, преди да тръгнем към офиса и той имаше изключително силно благоухание чак до 2 следобед, оставяйки нежна и мистериозна следа след себе си. По-късно през деня, от 3 до 6 часа, той се трансформира в богати нотки на роза, а в края на деня, около 9 вечерта, присъствието на жасмина върху кожата се засили.

Най-силно ни впечатли това, че парфюмът е невероятно женствен, сякаш е направен за женската кожа. Всички членки на екипа, които пробваха парфюма, са получили множество комплименти и от мъже и от жени. Където и да се появим, привличахме внимание с аромата си – на работа, във фитнеса и дори на улицата.

След седемдневния ни тест, горещо ти препоръчваме този парфюм. Той вече се предлага в големите парфюмерии в страната, а за по-нетърпеливите е само на един клик от вас

Повече за: Lancôme официално представи новия си парфюм, Idôle

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Idôle 75ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 50ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 25ml

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, тенденция, стил , Lancome, Зендая, Lancome Idole

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Наистина ли този продукт е универсален? Тествахме Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1!

Instant Perfector 4 в 1 може да ни спести много неприятности при гримиране...