Представяме новите козметични тенденции от Paris Fashion Week

Как да изглеждаш като звездите от Paris Fashion Week

И тази година столицата на Франция беше мястото, което събра известните личности от света на модата, културата и актьорството, а те имаха възможност както да присъстват на представянето на най-свежите модни колекции на известните марки, така и да бъдат вдъхновени за бъдещите си козметични техники.

Нашето внимание привлякоха Амбър Хърд и Доутцен Крус, които излъчваха оригиналност и семплост и с вида и грима си събираха погледите.

Амбър Хърд и смелият син айлайнер

Чарът на Амбър е в нейната семплост, затова не ни изненадва, че един от нейните аутфити представляваше обикновена бяла тениска с черни сако и панталони, украсени със златни обеци и колие , допълващи златните елементи на сакото.

Въпреки че по такива събития сме свикнали да виждаме черна очна линия и опушен грим, Амбър ни увери, че елегантният грим може да изглежда много по-наситено и ефектно само с помощта на тънка цветна очна линия.

Типично за нея, за тази специална вечер тя се е потрудила тенът ѝ да изглежда възможно най-естествено, и затова е избрала фон дьо тен, който да се слее със светлата ѝ кожа, но същевременно да ѝ позволява да диша и без да създава ефект на маска. Веждите си е запълнила и оформила, а с помощта на нанесена от средата на долния клепач тъмносина очна линия, допълнително е подчертала светлосините си очи. Устните си само леко е подчертала с червило в нюд нюанс, за да се засили фокусът върху очите ѝ още повече.

 

Доутцен Крус и нейната приказна визия

С появата си в тъмночервена риза и светлочервена пола, Доутцен доказа, че няколко различни нюанса на червено могат да изглеждат фантастично и невероятно тренди, когато се съчетаят с правилния грим.

Разрошена коса, нюд грим и изравнен тен в комбинация със смело нанесени сини сенки за очи, бяха правилният начин за нея да изтъкне естествения цвят на очите си, но въпреки това да уважи тенденциите на нестандартното гримиране на очите.

Спирала е нанесла и на долните и на горните мигли, а те изглеждаха приказно големи и наситено черни. На устните си е нанесла само течно червило в светлорозов нюанс, което само допълнително подчертава природната красота и пълнота на устните ѝ.

Коя от тези козметични тенденции ще изпробваш при първа възможност? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Карл Лагерфелд – модна икона: свободата като връх на лукса

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris True Match Rose Beige 3C

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Matte Signature Eyeliner Blue

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Unbelievabrow 103 warm

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Hesitation

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 105 I Rule

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 11 Worth It

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , сенки за очи , очна линия, очи, руж , фон дьо тен , пудра, тенденция, тенденция, стил , мода , Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

5 продукта, за които не трябва да харчиш много пари.

Високата цена не винаги е гаранция за високо качество и никога не трябва да подценяваш по-евтиния вариант от дрогерията, която често крие отлични попа...