Powergirl! Прекрасната Сантра завладява не само музикалната сцена

Тя е една от най-хитовите изпълнителки у нас. Красива, млада, успешна и много талантлива, Сантра може да се похвали с хита на това лято - “В твоя чест“. Парчето излезе на бял свят преди броени дни, но вече е абсолютен хит по клубовете. За него изпълнителката съюзява сили Атанас Колев, който е и един от най-запомнящите се участници в X Factor. За корицата на списание ОК!, Сантра се снима с близките си приятели Надя и Емил Конрад. Тримата се впуснаха в забавен разговор с изданието, а ето какво разказа тъмнокосата певица за плановете си.

 


Сантра е всестранно надарена и не може да се ограничи просто в музиката. Нейните стилистични решения я превръщат в истинска модна диктаторка на родната сцена, а усетът й към дрехите я провокира да създаде своя собствена линия.
“ Това е нещо, с което искам да се занимавам от много отдавна. Сега му дойде моментът просто. Ами виж музиката и модата вървят ръка за ръка. Преди време още когато започвах да пея Кремена Халваджиян ми беше първата стилистка от нея съм научила изключително много! После започнах сама да избирам посоката и така вкуса ми се разви дотам, че да стане личен мой автентичен. В този момент реших да направя Unicornave, което засега е в самото начало, но ме вълнува много като проект. Ще видим как ще се справя”, казва певицата.

 

 

Пред изданието Сантра допълва, че за сега планира колекцията й да включва само тениски. „Mного се старая за платовете да са меки и удобни, щампите също да са много качествени. Вдъхновени са от музикалните ми проекти. Може да се намерят на www.unicornave.com.”Какво по-страхотно от музика и мода?!
 

Фотография: Ивомир Пешев

Свързани теми: известни , стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Да посрещнем пролетта с La vie est Belle

Какво допълва най-добре една грим визия? Ароматът, разбира се.Природата се събужда и време е да се заредим с положителна енергия и да си подарим уника...