Посланичката на L’Oreal - Лия Кебеде

Жената трябва да е вдъхновяваща, тя трябва да носи послание и да има мисия. Такива жени обединява любимият ни макиаж бранд L’Oreal Paris като ги превръща в посланици на идеята, която стои зад лейбъла, а именно красотата има много лица.

Една жена с много таланти


Често си говорим за красавиците, които украсяват рекламните кампании на L’Oreal Paris и тези редове на правят изключение. Главната роля този път е за Лия Кебеде, модел, който доказва, че красотата може да върви ръка за ръка с крехката душевност и решетелните действия. Моделът от Етиопия е многопластова личност, чиито таланти се простират от модния подиум до снимачната площадка. Лия бива открита от филмов режисьор, който посещава родината й. Той я среща с агент на модели от франция и така след като приключва училище Лия заминава за Париж, за да преследва кариера в модата. Присъствието и походката на Лия биват бързо забелязани и нейните договори се множат ежедневно. Дори не е нужно да изброяваме големите брандове, които искат красавицата за тяхно лице, защото те са безброй.

Топмодел в биографията на друг модел


Хубавицата бива избрана да играе главна роля в лентата „Пустинно цвете“ създадена по едноименната книга, която разказва истинската история на африканско момиче, което преживява генитално обрязване и в последствие става световно известен модел. Сякаш тази роля доказва на всички колко талантлив е моделът, а след филмовото превъплъщение самата Лия отваря сърцето и ума си за хуманитарната дейност. Днес Лия Кабеде е активист за правата на жените, в частност на майките и малките момичета, и работи в тясно сътрудничество с UNICEF.

Прелестната жена пример за подражание е един от посланиците на L’Oreal Paris, който гледаме с най-голямо възхищение. „Много съм щастлива, че мога да бъда част от разпръскването на уникалността и харизмата, която носи бранда L’Oreal Paris.“, споделя Лия.

Повече за: Тайни за красота – Урасая Спербънд Yaya

Свързани теми: посланик на L’Oreal

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Isabel Marant x L'Oreal Paris – съчетание от мода и красота

Гланц, спирала, сенки за очи и матово червило - за бляскава и изчистена визия...