Поеми пълен контрол над покривната мощ на фон дьо тена си!

Усещането, че кожата ни „диша“ винаги е било безценно, но сега, докато трае пандемията, когато защитните маски са незаменима част от ежедневието ни, това усещане изглежда още по-далечно. Усещането за лекота върху кожата е крайната цел, която ни води при избора продукти, които влизат в контакт с лицето ни, от продуктите за грижа за кожата до фон дьо тените.

Това, което несъмнено винаги е било предизвикателство за всяка от нас, е намирането на онзи перфектен фон дьо тен, койти има лека текстура, идеален е за нашия тип кожа и е в нюанс, напълно подхождащ на тена ни.

Фон дьо тен, който отговаря на нуждите ни, не само съществува, но е възможно дори да поемем пълен контрол и сами да регулираме покривната му сила! И всичко това спрямо само и единствено настроението ни.

Ще подобриш ли покривната сила на фон дьо тена? От теб зависи

С напредването на деня, настроението и енергия ни, и дори покривната сила на нашия фон дьо тен, за съжаление, избледняват. Друга заблуда е, че с всяко допълнително нанасяне на фон дьо тен се отдалечаваме от естествения си тен, така че някои от нас напълно избягват да нанасят по-голямо количество или да добавят допълнителен слой пудра.

Често се примиряваме с факта, че покривната сила на нашия фон дьо тен отслабва и че трайността му не е нещо, върху което можем да повлияем. Освен това смятаме, че не е възможно сами да регулираме покривната му сила, като същевременно избегнем усещането за „тежест“ на лицето, както и усещането, че възпрепятстваме дишането на кожата.

Но NYX Professional Makeup доказа, че това не е вярно и че определено имаме контрол над ситуацията!

Изборът е на една ръка разстояние

Благодарение на фон дьо тен Total Control Pro Drop Foundation изборът е в твоите ръце и никога не е било по-лесно да се направи! Отсега нататък ти решаваш, а фон дьо тен Total Control Pro Drop Foundation безусловно ще изпълнява всяко твое желание.

Търсиш фон дьо тен, който е постоянен, който ще е с теб през целия ден в същия вид, в който е нанесен сутрин? Total Control Pro Drop Foundation осигурява постоянство от 12 часа * и се предлага с професионална капкомер, с който можеш да дозираш желания брой капки, тоест желаната покривна сила. Освен че е лек и дозира перфектно, капкомерът е лесен за употреба във всяка ситуация. Ето една задраскана точка от списъка с проблемите!

Слабо, средно или цялостно покритие? Ти решаваш!

След като решихме въпроса постоянството, остава дилемата дали и по какъв начин ще можеш да се справиш с неравномерния тен, който често е резултат от повторното нанасяне на фон дьо тен през деня. NYX Professional Makeup отново се притичва на помощ!

Не, няма да се притесняваш за неравномерен тен и цялостно покритие на несъвършенствата по лицето си. С Total Control Pro Drop Foundation само ти имаш контрол над степента на покритие! Независимо дали избереш слабо, средно или цялостно покритие, ще го постигнеш лесно и с удоволствие.

Формулата е проста - повече капки означава по-силно покритие. 2-3 капки за прозрачен вид, 3-4 капки за слабо покритие или 4+ капки за пълно покритие, изборът е изцяло твой!

Когато вземеш професионалния капкомер, който е в комплект с фон дьо тен Total Control Pro Drop Foundation, ти поемаш пълен контрол и сама решаваш в как ще изглежда перфектния ти грим, както и каква покривна сила ще ти е нужна, за да имаш сияен тен. Вече можеш сама да дозираш капките в зависимост от степента на покритие, която искаш.

За дневна визия сложи 2-3 капки, а за нощна - 4-5 капки и ще имаш цялостно покритие. Какъвто и да е поводът, фон дьо тен Total Control Pro Drop се адаптира към нуждите ти всеки ден!

Съвършено равномерен тен главен коз

Крайният резултат? „Персонализиран“ тен на лицето и грим визия без ефекта „маска“, която ще бъде с теб през целия ден, а перфектно равномерният тен и естественият вид на кожата ще се превърнат в запазената марка. Леката текстура на фон дьо тен Total Control Pro Drop Foundation ще позволи на кожата ти да диша, придавайки ѝ естествен вид.

Време е да поемеш контрола и да имаш желаната степен на покритие!

*Потребителски тест, 163 души

Прочети още: Ретинол: Запознай се със звездата на нощната рутина за грижа!

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Vanilla

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Natural

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Buff

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Medium Olive

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Classic Tan

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра, тенденция, NYX, Грижа за лицето, NYX Professional Makeup, NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Искаш ли перфектната грим визия за Хелоуин? Ние знаем как

Гримът е неизменна част от почти всеки костюм, така че е просто задължителен за Хелоуин, а ние ти даваме предложения за продуктите, с които можеш да п...