Перфектно съчетание на бляскава мода и градски стил

Просто ще обожавам новите тенденции в грима за тази есен.

Новите тенденции вече навлязоха в гардероба ни, сега е време да сменим мейкъп рутината и да се приспособим към новия сезон.

След взрива от цветове през лятото, есента ни носи редица нови тонове. Новата тенденция е невероятно съчетание от блясък и фина изразителност, които придават на лицето ви драматичен и впечатляващ вид.

Контуриране

 

Контурирането продължава да бъде важна част от майкъп рутината през есента. Така, хайлайтърът е задължителен, но внимателно избирайте тоновете за контуриране. Есента носи студени цветове, които трябва да се съчетаят с златистите и нежни тонове, за да сътворите здрав и свеж външен вид. Важното е, че този сезон за контуриране на лицето трябва да избягвате тъмнокафявите нюнаси и употребата на бронзър, защото той придава на лицето уморен и твърде неестествен вид.

Повече за: Как правилно да оформим чертите си?

Привлекателен поглед

 

Есента ни носи и нова палитра от цветове сенки за очи. От златисти и бронзови нюанси, до тъмнокафяви, лилави, или с примеси на червено – есенната палитра е перфектна за постигане на драматичен вид. Разбира се, и този сезон погледът ви трябва да бъде силно подчертан, затова очната линия все още е задължителен козметичен продукт. Със златистите нюанси, които ще започват от вътрешния ъгъл на окото, отдайте се на вълшебството на новия сезон и експеримантирайте с по-тъмни нюанси, които ще нанесете върху външната част на окото.

Очарователни устни

 

Нюансите на дребни плодове са пълен хит този сезон. Подчертайте устните си с някой тъмнолилав или неутрален, тъмнорозов нюанс. За да акцентирате върху сенсуалността си, осмелете се да опитате с червен нюанс, перфектно съвпадащ със златистата сянка за очи.

Повече за: Есенен очен грим

 

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи, червило, руж , контуриране , устни, тенденция, тенденция, стил , мода , вежди

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Алекс и Стефи и представят мощна грим визия, а всичко, което ти трябва за нея, са тези 4 продукта за гримиране

Това, което краси всички жени на този свят, са силата, смелостта, гордостта, решителността и желанието за свобода. Можеш ли да го прочетеш по погледа ...