Палитри сенки за очи, които вдигат грима на следващото ниво!

Обожаваме новостите от makeup сцената, а този път изненадата дойде от известната американска марка Urban Decay. Става дума за две коренно различни палитри сенки за очи, които имат различни нюанси и специфичен тип сенки (разкриваме за какво става дума в статията). Нещо ни подсказва, че всяка от вас ще си избере фаворит, но на който и да се спреш, гримът ти със сигурност ще достигне следващото ниво!

Футуристична палитра с неутрални и блестящи нюанси

Точно тка си представяме палитрите сенки за очи от бъдещето:

Веганската* Urban Decay Naked Cyber палитра сенки е вдъхновена от футуризма, кибер света и виртуалната (не)реалност. Тя съдържа цели 12 невероятни, блестящи дуо хроматични нюанса. Можеш да използваш всеки от тях самостоятелно или да ги комбинираш за по-дръзка визия. Имай предвид, че част от комплекта е и веганската*, cruelty free четка на сенките, така че няма нужда да си я купуваш отделно.

Със сенките Naked Cyber лесно ще промениш визията си от семпла до нереална с нюансите и финишите, които са: сатен, матов, блестящ, с блестящи частици и дуо хроматичен. Освен това, тези кадифени, пигментирани, вегански* нюанси се смесват лесно и могат да се използват мокри или сухи.

А какво са дуо хроматични сенки?

Сигурно си задаваш въпроса какво точно са дуо хроматични сенки? Това са нереални двуцветни нюанси, които съдържат отразяващи, контрастни пигменти, променящи цвета си на светлината. Например, Cyberspaceуо хроматичен цвят от праскова до мента) и Y3K (дуо хроматичен цвят от тухлено червено до ледено синьо) са различни от всичко, което сме виждали досега. Когато ги нанасяш, не забравяй да използвай пръстите си за блестящите, тези с блестящи частици и дуо хроматичните нюанси, защото това увеличава интензивността на цвета им.

Не трябва да забравяме блестящите топери като Override (прозрачен червен блясък) и Static (блестящи сребърни частици) нюанси за нереална, но много сполучлива визия. Всички ще те питат: "Реално ли е това?"

Добре познатата ни палитра в ново издание

Изненада номер две е, че най-продаваната палитра сенки на тази марка, Naked3 идва в ново издание с шест еднакво разкошни, розови нюанса в новата палитра Naked3 MINI. Вдъхновени от любимата палитра на клиентите на Urban Decay, веганските*, силно пигментирани Naked3 mini нюанси и финиши варират от дискретни до дръзки.

По-малко е повече

Naked3 Mini съдържа два матови и четири блестящи нюанса - от блестящ нюанс в цвят слонова кост до тъмнокафяв нюанс, тези неутрални розови тонове ще те накарат да се влюбиш в тази палитра. Въпреки че е трудно да се избере номер едно, ние прогнозираме, че нюансът Laced Up ще бъде новият фаворит на любителите на грима, а освен него ни заинтригува и нюансът Spiced - тъмно кафяв с лилав отблясък.

Можете да ползваш нюансите Naked3 MINI самостоятелно или да ги комбинираш, за да създадеш визия, която изглежда страхотно върху всички тонове кожа. Тези наситени и кадифени нюанси се смесват лесно, издържат до 12 часа и могат да се използват и сухи или мокри.

Съвет на професионалистите: Отключи следващото ниво на цветовете

Тъй като вече два пъти повторихме, че сенките за очи Urban Decay могат да се използват сухи или мокри, смятаме, че ти дължим обяснение. В зависимост от това дали ги нанасяш на клепачите в суха или мокра форма се променя интензивността на цветовете. Ние ти препоръчваме да ги използвашмокри, защото тогава интензитетът на цвета е по-силен. Как?

Напръскай четката с фиксатор за грим All Nighter Setting Spray преди да докоснеш с нея желания нюанс за още по-дълготраен и по-интензивен цвят. А ако искаш да нанесете сенките като очна линия, напръскай скосена четка с фиксатор за грим. Ще има ефект на водоустойчива очна линия, която ще издържи до 16 часа.

Не забравяй първо да нанесеш основа за сенки Eyeshadow Primer Potion, за да намалиш събирането на сенките в гънките на кожата и да ги направиш гладки и стабилни през целия ден.

*Без съставки или странични продукти с животински произход.

Прочети още: Lash Freak спиралата с най-специалната четка покорява света

За този външен вид препоръчваме

  • Urban Decay Naked Cyber Eyeshadow Palette

  • Urban Decay Naked 3 Mini

  • Urban Decay All Nighter Setting Spray

Свързани теми: грим , сенки за очи , тенденция, дневен грим , естествен грим, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Знаеш ли каква наистина е разликата между илюминатор и хайлайтър

Преди да ти разкрием всички ползи на хайлайтъра и илюминатора, важно е да разрешим главната мистерия, а това е, че тези два продукта не са едно и също...