NYX Professional Makeup представя колекция гримове, вдъхновена от филма на 20th Century Studios Аватар: Природата на водата

NYX Professional Makeup predstavja kolekcija grimove, vdǎhnovena ot filma na 20th Century Studios Avatar: Prirodata na vodata

NYX Professional Makeup обяви днес представянето на лимитирана колекция гримове в чест на дългоочакваното продължение на Аватар -  Аватар: Природата на водата.

Колекцията е вдъхновена от героите във филма, заедно с впечатляващите ярки, биолуминесцентни нюанси из цялата земя и море в света на Пандора.

Асортиментът включва редица вълнуващи нови грим палитри, хайлайтъри, червила, гланцове за устни, гримове за лице и тяло и фиксиращи спрейове, които са с веган формули*: грим палитрата Avatar: The Way of Water Color Palette с 24 привличащи погледа нюанса, отразяващи пищните гори и искрящите морета; палитрата Pandoran Paradise Palette с шест хайлайтъра и ружове; хайлайтър стиковете Biolume Highlighter Stick, вдъхновени от клановете На'ви; червилата Paper Lipsick в два смели нюанса, вдъхновени от свирепите, величествени лидери във филма; гланцовете за устни Luminescent Lip Gloss с три наелектризиращи нюанса; пигментирания грим за лице, очи и тяло Na'vi Paint в оригиналния син цвят Аватар и фиксиращ спрей за грим Metkayina Mist Setting, обогатен с морски съставки.

В допълнение към гамата от продукти с веган формула* тази колекция също така има за цел да намали въздействието върху околната среда на планетата. Опаковките на палитрите, червилата, хайлайтъра и грима за очи, лице и тяло са създадени от рециклирани материали, свеждайки до минимум съществуващите отпадъци.

NYX Professional Makeup predstavja kolekcija grimove, vdǎhnovena ot filma na 20th Century Studios Avatar: Prirodata na vodata

Като допълнителен начин за отбелязване на излизането на филма и като част от кампанията на Аватар: Природата на водата, „Да запазим нашите океани удивителни“, Дисни, Aватар и NYX Professional Makeup канят феновете си да участват в празнични инициативи, които подкрепят The Nature Conservancy, глобална екологична организация с нестопанска цел. Феновете се насърчават да участват в забавно предизвикателство в социалните медии, което подкрепя сътрудничеството. От 30 ноември 2022 г. до 28 февруари 2023 г., за всеки пост в социалните медии, използващ #NYXCosmeticsForAvatar, #KeepOurOceansAmazing и #AvatarTheWayOfWater, NYX Professional Makeup ще дари 1$, до $50 000, на The Nature Conservancy и техните усилия да защитят 10 вида от удивителните обитатели от нашите океани и техните местообитания.

„Като марка за красота, известна с лансирането на най-смелите пигменти на професионално ниво, ние сме развълнувани от сътрудничеството си с Аватар: Природата на водата, допринасяйки за оживяването на яркия и колоритен свят на Пандора чрез тази уникална колекция“, заяви Ян Джофредо, световен президент на марката на NYX Professional Makeup. „Във връзка с кампанията на Аватар: Природата на водата, „Да запазим нашите океани удивителни“, и мисията на The Nature Conservancy за опазване на земите и водите, от които зависи целият живот, ние се гордеем, че предлагаме веган формули* като част от нашия ангажимент да поемем отговорност и да предлагаме продукти с грижа за хората и околната среда. С вълнение се присъединяваме към тези важни инициативи и подкрепяме kауза, която съответства на нашите основни ценности.“

Асортиментът ще бъде достъпен за закупуване в избрани обекти на Lilly Drogerie, както и в онлайн магазина им. Цените ще варират от 21.49 лв. до 89.99 лв.

NYX Professional Makeup predstavja kolekcija grimove, vdǎhnovena ot filma na 20th Century Studios Avatar: Prirodata na vodata

ОТНОСНО NYX PROFESSIONAL MAKEUP  

NYX Professional Makeup е модерна марка козметика, започнала дейността си онлайн, която заема водеща позиция в днешните нововъзникващи тенденции в сферата на красотата. NYX Professional Makeup е лидер в световната индустрия на цветната козметика, но и достъпна линия с професионални продукти за грим, които предоставят всеки нюанс, цвят и средство за създаване на артистичен вид на всяко ниво. Корените на компанията са в професионалната козметична индустрия, а NYX Professional Makeup може да се похвали с успешен многостранен подход в челните редици на дигиталната търговия и търговията на дребно. NYX Professional Makeup е пионер в социалните медии и една от най-влиятелните марки на главни позиции, която е следвана от известни влогъри в сферата на красотата, Instagram звезди и техните милиони фенове. Макар и седалището ѝ да е в сърцето на Лос Анджелис, NYX Professional Makeup е световна марка, налична в повече от 70 страни при хиляди търговци на дребно, които се състоят от специализирани магазини за красота и мода, самостоятелни магазини и магазини за козметични принадлежности, както и на www.nyxcosmetics.com.

 

ОТНОСНО АВАТАР: ПРИРОДАТА НА ВОДАТА

Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно. Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с Джош Фридман (Война на световете). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Откриваме Аватар: Природата на водата от 16 декември само в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

ОТНОСНО THE NATURE CONSERVANCY

The Nature Conservancy е глобална природозащитна организация, посветена на опазването на земите и водите, от които зависи целият живот. Водени от науката, ние създаваме иновативни практични решения за най-трудните предизвикателства в нашия свят, така че природата и хората да могат да процъфтяват заедно. Борим се с изменението на климата, опазваме земи, води и океани в безпрецедентен мащаб, осигуряваме храна и вода устойчиво и помагаме за създаването на по-устойчива градска среда. The Nature Conservancy подкрепя глобалната цел за защита на 30% от океаните, земите и сладководните води на планетата през следващото десетилетие. За да допринесе за постигането на тази цел, TNC възнамерява да опази повече от 10% от световната океанска площ до 2030 г. Работи в 76 държави и територии: в 37 чрез пряко въздействие върху опазването на околната среда и в 39 чрез партньори, ние използваме подход на сътрудничество, който ангажира местните общности, правителствата, частния сектор и други партньори. За да научите повече, посетете www.nature.org или следвайте @nature_press в Twitter. 

Прочети още: Гланц за устни, който не се размазва и издържа до 16 часа – да, възможно е! Представяме ви блясък за устни Shine Loud!

*без съставки или странични продукти от животински произход

 

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Avatar 2 The Color Palette

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Avatar 2 Biolume Stick Seagrass

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Avatar 2 Paper Lipstick Ronal

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Avatar 2 Na'vi Paint

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Avatar 2 Luminescent Lip Gloss Iluminate

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Avatar 2 Metkayina Mist

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Avatar 2 Pandoran Paradise Palette

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , официален грим, очна линия, руж , устни, известни , тенденция, зима, празничен грим, NYX

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гъсти мигли, Jumbo обем, бързо и просто в две стъпки. Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup?

Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup? Готови ли сте за Jumbo обем на миглите си...