Новогодишната визия на Адриана Лима: Туториал стъпка по стъпка

Известните личности винаги са били вдъхновение, както със стайлинга и поведението, така и с грима си. Една от най-известните представителки на вдъхновяващата красота, която постоянно ни удивлява с невероятните си козметични трансформации и избора на правилните за нея продукти е Адриана Лима.

 

Следвай нашия туториал стъпка по стъпка и с негова помощ ще заблестиш като нея на специалната вечер:

Стъпка 1 – Най-важна е грижата

За да стигнеш до стъпката, където изравняваш и подобряваш тена си с фон дьо тен и коректор, трябва да се погрижиш кожата ти да бъде почистена, поддържана и хидратирана. Гримът стои много по-добре на поддържано лице и затова трябва да спазваш правилото – най-важна е грижата.

 

Стъпка 2 – Изпипай тена си до съвършенство

ЗА грим, изпипан до съвършенство ти трябва  комбинация от подходящите коректор и фон дьо тен. За специалната вечер тя избира фон дьо тен Maybelline New York Superstay и коректора с висока степен на покритие Maybelline New York Superstay, които ѝ осигуряват стабилност през целия ден.

Този коректор изцяло покрива тъмните кръгове около очите, а най-хубавото е, че издържа на изпотяване, така че дори да се отдадеш на вихрени танци това няма да съсипе покриващия му ефект.

Стъпка 3 – Кафяви нюанси на очите

Тази опаковка на палитрата сенки Maybelline New York The Nudes, съдържаща 12 специално подбрани и вдъхновени от цветовете на природата нюанса, е един от най-често използваните от Адриана Лима продукти, както за дневен, така и за вечерен грим. Затова не ни изненадва, че за новогодишната си визия се е спряла на точно този кафяво-златист нюанс сенки, за да постигне нежен вариант на кафяв опушен грим.

Новогодишната визия на Адриана Лима: Туториал стъпка по стъпка

Стъпка 4 – Понякога една тънка черта очна линия е напълно достатъчна

При тази новогодишна визия, Адриана иска да постави акцента върху устните, а не върху очите. Това обаче не значи, че на тях ще нанесе само кафяви сенки за очи, а умерено ще ги разкраси, и то с очната линия стик Maybelline New York Tattoo Liner Gel. Тази очна линия се нанася невероятно лесно и не избледнява, а благодарение на гелообразната ѝ текстура не се размазва и е водоустойчива, като освен това с нея е изключително лесно да нанесеш тънка линия.

Стъпка 5 – Финална стъпка по разкрасяване на очите

Адриана завършва гримирането на очите си със спирала Maybelline New York Lash Sensational, която осигурява на миглите чудесен обем. Тя предпочита тази спирала, защо след нанасяне не създава онова неприятно усещане за тежест и не прави бучки, но въпреки това само един слой от нея е достатъчен, за да изглежда зашеметяващо.

Новогодишната визия на Адриана Лима: Туториал стъпка по стъпка

Стъпка 6 – Подчертаване на устните

Ярко червените устни, символ на гламура и класика в жанра, са отличен избор за такъв повод. По тази причина тя избира любимото на много матово течно червило Maybelline New York Superstay Matte Ink, в нюанс 20 Pioneer. Богатата му на пигменти формула е причината устните на Адриана да сияят в този невероятно наситен нюанс червено.

Стъпка 7 – Подчертаване на челюстта с руж

Адриана подчертава квадратната си челюст с помощта на руж Maybelline New York Fit Me в цвят праскова, като описва дълги движения с четката за руж, за да изпъкнат скулите ѝ. Този руж е така направен, че да засилва естествения цвят на тена ѝ, макар че се блендира и е стабилен.

 

На теб харесва ли ти това предложение за грим за най-лудата вечер в годината? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Чувала ли си за новата тенденция в гримирането „сълзи на русалка“?

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Superstay Concealer

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay 24 H

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Blush 40 Peach

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Pioneer

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , сенки за очи , червено червило , контуриране на лице , очна линия, очи, руж , фон дьо тен , пудра, контуриране , устни, мат, Maybelline New York, коректор

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гъсти мигли, Jumbo обем, бързо и просто в две стъпки. Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup?

Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup? Готови ли сте за Jumbo обем на миглите си...