НОВО: Bambi Eye False Lash спирала за отворен поглед на секундата

Отвореният поглед и съвършено извитите мигли с плътен обем са мечтата на всяка жена. Както вероятно и сама знаеш обаче малко момичета имат природно дълги и извити мигли, така че е абсолютно задължително да намериш спиралата, която ще има най-голям ефект върху твоите мигли. Тази есен от L’Oreal Paris представят спиралата Bambi Eye False Lash, която ще изпълни очакванията ти и ще отвори погледа ти мигновено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Ще се влюбиш в новата спирала на L’Oreal

Съвършено черният цвят и извитите мигли с невероятен обем ще те накарат да забравиш за изкуствените мигли и уредите за извиване. Ако обмисляш тези варианти или редовно ползваш изкуствени мигли или разни уреди за извиване, ние ти предлагаме да пробваш тази спирала – тя наистина може да бъде правилното решение за теб!

Широка бадемообразна четка и наситено черна формула

Това, което прави тази спирала уникална, е бадемообразната четка, която може да обгърне всяка мигла с едно движение. Наситено черната формула не позволява образуването на бучки при нанасяне, а спиралата равномерно се разпределя по миглите. Освен това можеш да разчиташ на стабилност и зашеметяващ обем през целия ден. Ако се спреш на Bambi Eye няма да има нужда да нанасяш много слоеве спирала, тъй като само с едно нанасяне с четката миглите ти ще бъдат много по-изразени и дълги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Известни личности на Paris Fashion Week носят спиралата Bambi

Bambi Eye False Lash беше хит на наскоро завършилия Paris Fashion Week, където гримовете за очите заеха централно място. Амбър Хърд и Даутцен Крус избраха точно тази спирала, за да допълнят визията си на червения килим. Както виждаш, естествената визия без изкуствени мигли е на мода и сред холивудските звезди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Къде можеш да откриеш спиралата Bambi Eyes False Lash?

Bambi Еyes се предлага във всички големи дрогерии и парфюмерии, а ако искаш веднага да поръчаш своята, можеш да го направиш само с един клик на снимката на продукта след текста. Ако вече си я пробвала, сподели своите впечатления с нас в коментарите.

Повече за: Айлайнер от А до Я 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, тенденция, тенденция, мода , Loreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме ти мист за лице

Мист за лице е подхранващ, освежаващ спрей за лице, който може да се ползва по няколко различни начина...