Новите топмодели

Тяхната година

Те щурмуват смело света на модата, не само защото са приказно красиви, грациозни и очарователни, а и защото притежават всички необходими качества, за да се превърнат в световноизвестни топмодели.

Елия Бобилева

 

19-годишната Елеонора Бобилева е родена в град Перм, Русия. Работи за нюйоркската модна агенция Woman/360. Дефилирала е на модните подиуми в Лондон, Милано и Париж.

Любимите й дизайнери са Dolce&Gabbanа и Elie Saab. Споделя, че е пристрастена към сериала „Отчаяни съпруги”. Обожава да пътешества по света. Мечтае да се види на корицата на списание Vogue.

Софи Джоунс

 Софи Джоунс е едва 17-годишна, но вече има зад гърба си участия в ревюта­та на Calvin Klein и Alexander McQueen. Работи с нюйорк­ската модна агенция DNA Models. Краса­вицата с идеални мерки е родена в Остин, Тексас.

 

Запа­лен почитател е на комедийното шоу на Ейми Шумър. Запален кулинар е и в сво­бодното си време обожава да готви. Обича да похапва пуканки и суши.

Адесуа Айдеуи

 Тя е едва на 25-годишна въз­раст, но вече има натрупан солиден опит на модната сцена. Понастоящем е част от американската модна аген­ция SILENT Models в Ню Йорк. Дефилирала е в Лос Анджелис, Копенхаген, Лондон и Париж. Баща й e нигериец, а майка й - китайка.

Адесуа e родена в Минесота, но детството й преминава в Нигерия. По-късно се премества в САЩ. Записва се в Университета в Мери- ленд със специалност - химия. Старае се да съчетава след­ването с професионалното си развитие на модел.

Рианън Макконъл

 Ангелското излъчване, закачливите лунички и очарователната усмивка превръщат Рианън в един от най-приказните изгряващи модели на световната модна сцена. Родена е в Елизабеттаун, но понастоящем живее в Ню Йорк. Споделя, че модата й помага да се себеизрази по най-добрия възможен начин.

 

Любимите й дизай­нери са Alessandro Michele, Miuccia Prada, Coco Chanel, Oscar de la Renta и Karl Lagerfield. Възхищава се на Кара Делевин.

Матилде Бранди

 

 „Винаги съм обичала да бъда на сцена­та”, признава датският модел. Родена е на 28 октомври 1994 г. в град Орхус. Страстен почитател на театрално­то изкуство, красавицата споделя, че живее, за да пее, танцува и дефилира.Да бъдеш на модния подиум не е лес­но. Когато излизаш на сцената, си да­ваш сметка колко много хора гледат в теб и осъзнаваш, че трябва да бъдеш перфектен.” Любимото облекло на Матилде са дънки, тениска, закач­ливо плетиво и ботуши.

 

В момента работи за нюйоркската модна агенция SILENT Мodels в Ню Йорк. Изявявала се е на подиумите в Стокхолм, Лос Ан­джелис, Хамбург, Копенхаген, Лондон, Барселона, Милано и Париж. Обожава да пътешества, описва се като поло­жителен човек. Хобитата й са свър­зани с изобразителното изкуство. Поддрържа фигурата си с тичане. Предпочита азиатската кухня.

Повече за: Момичетата на Maybelline

Свързани теми: известни , стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектно съчетание на бляскава мода и градски стил

Време е да сменим мейкъп рутината и да се приспособим към новия сезон...