Новите музи

Светът на красотата се променя ежеминутно. Той може да принадлежи на всеки, но днес новите бюти вдъхновения са неприлично млади и почти толкова неприлично красиви. Трите момичета, които ще ти представим имат големия късмет да попаднат пред обектива на най-големите имена в света на модната фотография. Може би думата късмет не е най-подходящата в този случай с оглед на техните родители. По стъпките на мама и татко, тези красавици бързо се превръщат в музи на съвременната бюти сцена.

Лили Роуз Деп
Ако френската красота имаше име, то щеше да е Лили Роуз Деп. Наследничката на ексцентрика Джони Деп и парижкото миньонче Ванеса Паради е родена на 27 май 1999 година и вече е муза на Карл Лагерфелд. Дизайнерът на Chanel твърди, че красотата и вдъхновението, което излъчва прелестната Лили се предават по наследство от Ванеса, която също е била негова муза, към дъщеря й. Парижанската тийнейджърка вече е лице на вечната марка и украсява кориците на многобройни издания. Често я забелязваме с изчистено лице и перфектна кожа, но Лили не се притеснява да омагьосва с опушен грим, който толкова много отива на светлите й, като блестящи диаманти, очи.

Уилоу Смит


С кариера на певица, актриса и модел, дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет е истинско събитие в света на шоубизнеса, защото непрестанно ни провокира да виждаме различните й лица и многообразието в образите, които си избира да ни представи чрез работата си. Уилоу също е муза на Карл Лагерфелд и попада в рекламните кампании на Chanel.  Тъмнокожата перла от Лос Анджелис е родена през не чак толкова далечната 2000 година, а вече е пример за подържание, който искрено харесваме. Тя пропагандира женската красота и нейните много лица без да прекалява с „оръдията“ на красотата. Естествена и все пак озадачаващо различна, Уилоу е доказателство, че новите музи на красотата могат да бъдат нетипични и различни.

Кая Джордън ГарбърКогато майка ти е една от най-великите манекенки на всички времена, пътят ти към върха на модната индустрия е, преносно и буквално, обсипан с розови листенца. Кая Джордън Гарбър е наследничката на Синди Крауфорд. Красивата брюнетка е едва на 15 години и името й вече бива спрягано за едно от най-обещаващите на модната и бюти сцена. Кая дори вече украси корицата на Vogue в компанията на майка си. Ако трябва да опишем бюти навиците й, бихме казали, че кожата на 15-годишната Кая е толкова перфектна, че тя залага само на лек bb крем, който да изравни малките несъвършенства.

Повече за: Петте тайни рецепти за красота на известните красавици

Свързани теми: известни , стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Есенни тенденции: Най-хубави nude нюанси за червило

Отдавна червилата в ярки цветове не са единственият начин за привличане на любопитни погледи, нали...