Новият YSL парфюм: Какъв е вашият Y мъж?

Всички хора по природа се стремят към идеал и не се задоволяват с нищо друго, освен най-доброто. Но, всеки разбира идеала по уникален начин и всеки се опитва да постигне нещо различно. Кой е този, така нареченият Х фактор, който прави мъжете неустоими? Умивка, жест, мнение или нещо съвсем различно? Какъв е твоят мъж мечта?

Y факторът е решаващ

Ако ти самата не можеш да дефинираш категорично какво е това, което привлича вниманието ти, спокойно, Y факторът е решаващ.  Той е крачка в бъдещето – неговите желания, надежди и мечти, които му дават сила, упоритост, кураж и свежест. Това не са ли качествата, които са по-важни от първото впечатление? Няма нищо по-привлекателно от уважаващ себе си мъж.

Y парфюм – whY?

Вдъхновението за създаване на уникални ароматни нотки е най-важното средство на пътя до сътворението на един парфюм. За създаване на този уникален парфюм на YSL вдъхновението се ражда от разбирането за успеха и въпроса защо - whY? В крайна сметка, нали пътят към успеха започва с този основен въпрос?

Тоалетната вода Y е насочена към мъжете, които току-що започват пътуване което води до самочувствие и успех, и преминават през препятсвията поставени пред тях.  От друга страна  Y парфюмът е създаден за уверени в себе си мъже, които се осмелят да търсят нови предизвикателства.

YSL Y парфюм – ароматни нотки

Y парфюмът принадлежи към едно от най-многочленните семейства аромати – fougère. Базовите нотки внушават сила и мъжественост, а добавените дървесни нотки подчертават мистериозността и дълбочината.

Парфюмът е с неустоима свежест на цитрусови плодове вплетена с изчистени и дървесни нотки. Ароматните цитрусови нотки съчетават сладко – люто ухание на бергамот и джинджифил,  ЗЗ

Дизайнът на флакона е в унисон с идеята за парфюма. Запомнящата се бутилка е голяма, тежка и същевремено елегантна, декорирана с буквата Y в златисти тонове.

Адам Левин – представител на успелите мъже

Както винаги, работещите в къщата YSL обмислят дълго и задълбочено всички детайли. За въплъщение на новия аромат и представител на Y мъжете те избраха един талантлив, млад и сексапилен изпълнител – Адам Лавин. Освен че е вокалист и китарист на групата Maroon 5, с която издава 6 албума, той е с богат опит в областта на филмите в която печели редица награди. Адам се слави със своя уникален „Калифорния“ стил и е перфектно олицетворение на новото ухание на YSL.

След като разбра за историята на този аромат, защо не изненадаш любимия си мъж за рождения му ден, годишнина от връзката или какъвто и да било повод  с този уникален парфюм - символ независимата сила на мъжа. За твоят Y мъж!

За този външен вид препоръчваме

  • YSL Y Eau de Parfum

  • YSL Y Eau De Toilette

Свързани теми: парфюм , тоалетна вода , тенденция, тенденция, стил , пролет

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10 бюти рутини, които НЕ ТРЯБВА да променяме през 2022-ра година!

Време е да оставиш някои навици там, където им е мястото – в миналото. Важно е обаче да направиш правилния избор...