Новата терапия за баня на Biotherm

Погрижете се за своята кожа, като я направите по-мека, по-гладка и по-сияйна с новите ароматни ритуали за тяло на Bath Therapy.

Bath Therapy комбинира естествени билки и екстракти, използвани в ритуалите на къпане от древността. Обогатена с деликатни аромати, разработени от парфюмеристи, Bath Therapy е луксозна наслада за сетивата.

Изберете своя ревитализиращ баланс!

Освежаващата формула с джинджифил, мента, годжи бери и розмарин действа релаксиращо и осигурява наслада благодарение на грейпфрута и градинския чай. Високотехнологичните продукти проникват в кожата и галят сетивата, а тристъпковите ритуали – почистваща пяна, изглаждащ ексфолиант и финал с хидратиращ крем, създават истински оздравителен ефект.

Благодарение на Life PlanktonTM, съдържащ се във всяка от формулите, кожата се обновява след всяка вана или душ.

Забравете за всичко извън себе си, освободете съзнанието си и изживейте незабравими моменти на въодушевление, вътрешен баланс и наслада.

В съгласие с програмата на бранда Waterlovers и ангажимента да запазим „синьото сърце“ на Земята – океана, Biotherm разработва 90% екологични формули с природни съставки и по-леки опаковки, които намаляват вредата за околната среда.

bioterm bath therapy

Ваните за къпане на древните цивилизации

В цялата история на великите империи ваната била възприемана като място за церемонии и поддържане на женската красота.

Древните египтяни, гърците и римляните придавали на банята и ваната ритуално значение, превръщайки ги в много повече от място за почистване на тялото.

Римляните първи открили лечебните свойства на минералните води и започнали да добавят в минералната вана ценни съставки, като редки цветя или екзотични плодове, за да ароматизират водата и да стимулират сетивата. Те открили, че тези естествени смеси освобождават психиката и освежават кожата.

Вдъхновени от тези разкрасителни процедури в банята, Biotherm възобновява лечебната традиция и превръща ежедневния душ или вана в наслада за сетивата с множество лечебни ползи.

Сега денят Ви може да започне и да завърши в ласките на лековитата природа.

СЪСТАВКИ

Превърнете всяко къпане в лечебна процедура

3 ароматни ритуала за душ и вана, които носят лечебните ползи на древните парни бани.

Ако една отделна съставка е целебна, смес от две или три е алхимия, която подобрява Вашето благосъстояние.

Най-балансиращите природни съставки, въплътени в модерни формули за грижа за кожата, ароматизирани с уникални аромати, разработени от парфюмеристи.

Освежителна: джинджифил и мента;

Релаксираща: годжи бери и розмарин;

Създаваща наслада: грейпфрут и градински чай.

Обогатени с лечебните свойства на Life PlanktonTM

Историята започва от едно чудотворно място във Френските Пиренеи, на което римските воини се къпели след битка.

През 1952 г. военен лекар, посветил живота си на търсене на перфектното лекарство, открива зад един извънредно красив фонтан нещо уникално – жив планктон. За да пресъздаде необичайния природен феномен, Biotherm разработва модерен процес на биологична ферментация, наречен FermogenesisTM, чрез който може да се осигури концентрация на жив планктон, 400 000 по-висока от тази в естествена среда.

Днес планктонът, патентован под името Life PlanktonTM, е основна съставка в продуктите на Biotherm, която подобрява състоянието на кожата независимо от възрастта.

От контрол на себума до овлажняване и стягане на порите – това е решението за всяка кожа. Намалява бръчките, подобрява прозрачността на кожата, предпазва от загубата на еластичност.

ПРОДУКТИ

Освежаване: събудете се със сутрешния душ

Джинджифил и мента

Естествено освежаване с тонизиращ джинджифил и мента за прилив на енергия.

Джинджифилът е растение, което вирее в топлите климатични зони и е широкоразпространен в Средиземноморския регион. Използва се в традиционната медицина от векове за предпазване от кожни проблеми и заболявания. Подобно на тоник, джинджифилът ревитализира и стимулира кожата и има отлични почистващи свойства.  

Ментата е растение, което още от древни времена се използва заради своите енергизиращи свойства и съживителен аромат. Според древноримския философ Плиний носенето на венец от мента на главата стимулира мисълта.

Събуждащата формула е обогатена с джинджифил и мента за освежаване и тонизиране на кожата.

Релаксираща смес: освободете се от напрежението!

Годжи бери и розмарин

Годжи бери е растение, което освен че е обявено за суперхрана, има предимството да забавя процесите на стареене. Сведенията за лечебните свойства на неговите корени могат да се проследят до Древен Китай, където били използвани за успокояване на ума и ревитализиране на кожата. Дамите път пиели чай от плодовете на растението, за да изглеждат по-млади. Богатото на хранителни вещества годжи бери съдържа бета-каротин, витамини C, B1, B2, минерали, антиоксиданти и аминокиселини.

Розмаринът, ароматна билка, характерна за Средиземноморския район, е позната със своите антиоксидантни и прочистващи свойства. Още древните гърци и римляни я използвали заради нейните лечебни свойства, а също и с мистичната вяра, че има способността да прогони всяко зло. В съвременната ароматерапия розмаринът се използва за намаляване на тревожността.

За успокояване и реклаксиране на кожата релаксиращата ни смес е обогатена с годжи бери и розмарин.

Превръщане на къпането в блаженство

Грейпфрут и градински чай

Грейпфрутът е мистериозен хибриден плод, създаден след щастливата среща на други два вида – сладкия портокал и помелото. Богат източник е на витамин C, който се слави със своите освежаващи и стягащи кожата свойства.

Градинският чай e основна билка в римската фармакопея. Името му идва от латинското salvare, което означава „лекува“. Известен е със своите прочистващи, стягащи и успокояващи свойства.

bioterm bath

Чувствено изживяване

В Bath Therapy наследството на естествените екстракти се среща с най-модерните консистенции, използвани в козметиката за грижа за кожата.

Открийте 3-те стъпки на ритуала Bath Therapy, за да обновявате кожата си всеки ден. Започнете с леката почистваща пяна, нежно ексфолирайте с изглаждащия скраб и завършете с дълбоко хидратиращия крем.

Естественият път към гладката кожа

Ексфолирайте със скраб пяната, за да стимулирате регенерирането на клетките. натуралните видими ексфолиращи частички действат на две нива: аргановата пудра почиства мъртвите клетки на кожата, докато перлитът заглажда нейната повърхност за естествен мек ефект.

Завършете ритуала с хидратиращия крем, който подхранва кожата след банята и я прави свежа. Консистенцията на този крем е лека и приятна, попива бързо и не оставя мазни петна, а само усещане за дълбока и трайна хидратация и мека еластична кожа.  

Вана и душ с ново „съзнание“

Като бранд, символизиращ козметика, създадена с лековити води, Biotherm се грижи за опазването на околната среда и чистотата на водната среда, осигуряваща грижа за кожата.

От формулата до опаковката и крайното потребление Bath Therapy е създадена с внимание към възможните неблагоприятни ефекти върху водата.

За дизайна на формулата: 90% биоразградими и естествени съставки

Вярна на своята формула, Biotherm Bath Therapy прави крачка напред, за да постигне възможно най-високите нива на биоразградимост.

Както и формулите за отмиване, различните видове скраб и пяна на Bath Therapy съдържат минимум 90% биоразградими съставки, които се разграждат във водна среда.

Ексфолиантите във всеки изглаждащ скраб са 100% натурални, както и 90% от съставките в хидратиращите кремове, включително комплексът от масла от шеа и кайсия.

Нито един от продуктите на Bath Therapy не съдържа парабени.

За опаковките: Леки и рециклируеми

Свеждайки до минимум вредата за околната среда, видовете почистваща пяна на Bath Therapy са в 100% рециклируеми алуминиеви опаковки, а хидратиращите кремове са в най-леките пластмасови тубички, предлагани някога от Biotherm.

Подарък за ранно събуждане: Сутрешният душ.

Освежаваща смес: Ободряващият джинджифил и свежата мента са идеалната комбинация за ставащите рано, както и за тези, които работят през нощта.

bioterm bath

Изкуството да подаряваш

Потърсете, открийте и се погрижете за хората, които обичате

Подарък за „изключване“: Вечерният душ.

Релаксираща смес: Антиоксидантните плодчета и успокояващият розмарин са подарък за хората, които остават до късно в офиса.

Подарък за повдигане на духа: Душ независимо от момента.

Смес за наслада: Освежаващите грейпфрут и градински чай са идеални за тези, които водят интензивен и напрегнат живот.

Повече за: Biotherm представя Blue Therapy Eye-Opening Serum

Свързани теми: Джорджо Армани, Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

YSL: НОВА игра, НОВИ правила

Когато устните са готови за революция, значи е време за среща с Tatouage Couture...