Нова тенденция при червилата - Popsicle устни

В Инстаграм всяка седмица се появява нова тенденция при грима. Често казано, повечето от тях са доста екстравагантни и едва ли бихме ги изпробвали в ежедневието си. Все пак, от време на време в мрежата се заражда опрделена тенденция, която наистна си залусжава вниманието ни. Popsicle lips – тенденцията в грима на устните, е пример как една идея може да се превърне във гореща тенденция.

За създаване на ефекта на „устни като близалка“ ви трябва любимото ви червило и няколко хитри съвета, които да ви улеснят в това начинание.

Сладолед близалка като вдъхновение   

nova tendencia pri chervilata popsicle ustni         

Неустоими, очарователни, вкусни...точто такива са устните като сладолед-близалка. Дали ще пробвате тази тенденция или не, зависи изцяло от това колко сте смели, не поради това че създаването и е прекалено трудно, но поради това че се налага да приемете несъвършенството като факт! Popsicle устните са неконвенционални, креативни, освежаващи, силно замазани като след целувка. Макар че на пръв поглед изглеждат подходящи само за лятото, устните-близалка стоят прекрасно и през студените, зимни дни.

Спомнете си за детството изпълзнено с безгрижие и всички ледени сокчета които с удоволствие смучехте като малки. Спомнете си за ефекта върху устните ви след това. Бихте ли предположили че точно този ефект ще взриви модната сцена някого?

Как да го направим?

nova tendencia pri chervilata popsicle ustni

Да, вече предусещате – идеята е да има повече цвят в средата на устните, който леко да избледнява към границите. Казано накратко – устните ви изглеждат като глазура на ледена близалка.

Вие избирате дали сладкото несъвършенство върху устните ви ще е открояващо се и дръзко или стилно и изтънчено.  Червило цвят бордо или лилаво червило определено са начин да привлечете вниманието на околните.

Опитайте и новите нюанси на NYX Suede Matte Lipstick червилата, които мисията наречена “устни като близалка“ превръщат в истинско удоволствие. Super-soft матовата формула нежно обгръща устните и ги дарява с неустоим чар.

Стъпка по стъпка до съвършено несъвършенство

nova tendencia pri chervilata popsicle ustni

1. Пилинг

За да сте сигурни в крайния резултат, преди да започнете задължително направете пилинг на устните си. Леко масажирайки устните, премахнете мъртвите клетки от повърхността им.

2. Балсам

Използвайте подходящ балсам за да подхраните и хидратирате допълнително устните

3. Коректор

Желателно, но не задължително е да използвате основа за червило. Вместо основа, върху цялата дължина на устните нанесете коректор, който ще улесни блендирането и ще запази наситеността на червилото за по-дълго.

4. Червило

Изберете цвят червило според предпочитанията си. Използвайте дълготрайно матово червило което ще нанесете по средата на устните, като оставяте краищата неоцветени.

5. Четка за глазура

Нанесете червилото по средата на устните и го размажете неравномерно към границите, които предварително сте очертали с коректор. Изпозлвайте подходяща четка. Не забравяйте че идеята е цветът леко да избледнява към краищата на устните, придавайки им леко зацапан вид.

Повече за: Холограмните устни - новата тенденция

 

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Suede Matte Lipstick - Cyberpop

  • NYX Suede Matte Lipstick - Electroshock

  • NYX Suede Matte Lipstick - Spicy

  • NYX Suede Matte Lipstick - Lolita

  • NYX Suede Matte Lipstick - Rosé The Day

  • NYX Suede Matte Lipstick - Rosé The Day

Свързани теми: червено червило , червило, устни, тенденция, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформиш веждите по три прости начина

По отношение на веждите, фокусът е върху дивите, естествени на вид вежди. Как да постигнеш тази тенденция без много проблеми у дома...