Нова спирала – ново тропическо изкушение

Пастелно оранжевата опаковка на спиралата напълно се различава от всички останали спирали на бранда. Но, не само по опаковката тя се различава от другите...Защо? Прочети следващите редове, за да разбереш всичко за новото тропическо изкушение.

maybelline mascara

Формулата

Консистенцията на туша на Total Temptation спиралата е нито прекалено течна, нито суха. Формулата съдържа есктракт от кокос, което придава неустоим аромат на спиралата. Нанасянето на няколко слоя е изключително лесно и удобно.

Четката

maybelline mascara

 Maybelline Total Temptation спиралата е с класическа четка, с гъсти и твърди косъмчета, които перфектно разресват и подреждат миглите. Четката не позволява на туша да сплъстява миглите.

Ефектът върху миглите

Както вече казахме, тази спирала разделя миглите и същевременно им придава изключителен обем и дължина. Още един плюс за Total Temptation спиралата е, че оставя миглите меки, нежни и красиви и издържа върху тях дълго време, без да се размазва или рони.

maybelline mascara

 Maybelline Total Temptation спиралата определено се оказва тазгодишното най-голямо изкушение за любителките на грима. Както винаги, от любимият ни бранд очакваме още много изненади и изкушения, но сме убедени че Total Temptation спиралата ще завоюва сърцата на представителките на нежния пол.

Повече за: Драматичен очен грим

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Total Temptation

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

NYX Professional Makeup представя колекция гримове, вдъхновена от филма на 20th Century Studios Аватар: Природата на водата

Това е новата колекция гримове NYX Proffesional Makeup в чест на дългоочакваното продължение на филма Аватар със заглавие Аватар: пътят на водата...