Нова любов: Кое е момичето, което завъртя главата на Джъстин Бийбър?

Любимото момче на поп музиката винаги е имал стил по отношение на жените, съдейки по две от популярните му изгори – Селена Гомес и Хейли Болдуин. След като всяко негово движение се следи изкъсо, не се мина много време и вече е ясно кое е новото цвете в неговата градина – София Ричи.

 

Родена през не особено далечната 1998 година, София е дъщеря на легендата Лайнъл Ричи и това й дава билет за света на известните, където се забознава с Джей Би. Изглежда нещата между двойката са сериозни, защото заради русата сладурана Джъстин дори изтри профила си в Instagram. Да, не се шегуваме. След като публикува няколко снимки с новата си изгора в социалната мрежа феновете избухнаха с негодувание срещу нея, дали заради възрастта й или заради факта, че изпълнителя ги сменя доста често, кой може да каже… Той заплаши феновете си, че ще направи профила си личен, но отиде една крачка по-напред в намеренията си и сега вече не можем да се радваме на постовете му онлайн. Това обаче изглежда споти нещата още повече между него и Ричи, защото блондинката официално пътува с Джей по време на световното му турне в момента.

 

Говорейки за най-обсъжданото момиче в последните дни не можем да не споделим, че тя е доста привлекателна. Много сравняват стила й с този на Кайли Дженър, но ние виждаме София по-скоро като момиче, което се вдъхновява за визиите си от улицата. В крак с всички тенденции, разбира се, по отношение на грима си Ричи също знае какво иска. Забелязваме я с два основни макиажа: 


 Тъмните очи

Макар да има страхотни устни, на които всички, сигурни сме, искрено завиждат, София не избира да подчертае тях, а се съсредоточава в очите си. Почти никога с очна линия, тя залага на опушен грим, който или е много силен или доста лек в натурални цветове.

 

Нежното излъчване

В моментите, когато иска да е по-натурална и не толкова набиваща се на очи, ако това въобще е възможно, София Ричи избира да подчертае хубостта си с малко продукти, които не насочват погледа нито към подлега, нито към устните, нито към веждите. Всичко е добре балансирано, а според нас това е перфектният начин да си създадеш макиаж рутина за лежерните офис дни.

 

Свързани теми: грим , известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Алекс и Стефи и представят мощна грим визия, а всичко, което ти трябва за нея, са тези 4 продукта за гримиране

Това, което краси всички жени на този свят, са силата, смелостта, гордостта, решителността и желанието за свобода. Можеш ли да го прочетеш по погледа ...