Нов посланик на YSL грим - Зои Кравиц

От мига, в който тя се появи на екрана, тя е една от актрисите, които си „струва да бъдат гледани“ според  списание Variety. Нейното хипнотизиращо представяне в хитовите сериали по HBO впечатли публиката по цял свят. Една изгряваща звезда, от секундата, в която се появява на екрана, погледите са върху нея.

Стил 

Постоянно обявявана за зашеметяваща, заради нейния естествен стил, обожавана заради желанието й преформулира ограниченията на модата и да изразява своята персоналност. Тя има последователи, които я приемат за модна икона, която впечатлява с всеки пост в Instagram.

Провокация. Тя не се страхува да изразява своята автентичност, увереност и уважение към личността във всяка нейна работа и всичко, което прави в живота си, тя е истински артист, отвън и отвътре.

Тя е… Зои Кравиц.

zoe kravitz

И YSL се гордее да каже добре дошла на актрисата в семейството като нов посланик.

Като муза за YSL в САЩ Зои вече завладява аудиторията си с лесния за нанасяне грим  и практични съвети, които дава чрез социалните медии. С появата си в проекта за красота на YSL, “Before the Light”, който открива музикални таланти по целия свят, тя използва силата на грима и разкрива индивидуалността на талантите на сцената.

Зои е зашеметяваща в новата си роля с първата от няколко рекламни кампании – Tatouage Couture- лансиране през август 2017. Тя идеално подхожда на творческата енергия на YSL.

“YSL Beauty винаги е била една от любимите ми марки. Способността й да съчетава шик стил с тенденциите винаги е била за мен един от най-добрите начини да изразиш себе си чрез модата и грима. Нищо не е насила, нищо не е изкуствено, но всичко  дръзко, силно и без страх. Много съм развълнувана да работя с тази легендарна и вечна марка.“ Зои Кравиц.

Повече за: YSL представя Volupté Tint-In-Balm

Свързани теми: известни , Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери как да избираш подходящия руж и как да го нанасяш

Разбери как да избереш правилния руж за себе си сред огромния избор на пазара и как да го нанасяш спрямо формата на лицето ти...