Няколко лесни стъпки с които да постигнеш ефекта „Бионсе

 Тя е кралицата на музикалната индустрия и всеки, които се качи на една сцена с нея е обречен на невнимание… Това се случи по време на видео наградите на MTV, или още VMA, когато Би открадна аплодисментите от Риана и Бритни Спиърс.

 

Бионсе награди меломаните с почти 15-минутно изпълнение на парчетата от последния й хитов албум Lemonade, а визиите, които смени на сцената и на червения килим й донесоха още аплодисменти. Привлечени от макиажа, който гримьорите на Би са избрали за важното събитие, сме готови да ти предложим няколко лесни стъпки, с които да постигнеш ефекта „Бионсе":


 
 Отличителен белег при грима на Бионсе, е че лицето й винаги има перфектно изгладен тен, дори когато сякаш няма грим. Това се постига с фон дьо тен, който се адаптира към цвета на кожата ти. Не прекалявай с количеството пудра, което използваш, за да избегнеш момента на претрупване, който никога не може да бъде забелязан при любимата жена на Джей Зи.

Основен момент в грима на Бионсе за VMA наградите безспорно са сенките за очи, които са толкова деликатно нанесени, че дори блясъкът им изглежда премерен, отразяващ светлините на прожекторите по нежен и ненатрапчив начин. Нанеси сенките си леко в началото на окото и не прекалявай в края, за да не се създаде усещане за притворени очи.

 

Устните на Бионсе са леко подчертани без да се цели преекспониране с размера им. Избери по-неутрален цвят и го нанеси леко, за да придадеш нежно усещане на усмивката ти, която да е топла и приласкаваща.

 

Прочети повече: Като Би! Кралицата на музикалната сцена обеща, че 2016-а ще е нейната година и не ни излъга

 

 

 

Свързани теми: сенки за очи , фон дьо тен , известни , тенденция, копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти на ретинолова основа през лятото, да или не?

Въпреки многото ползи, много хора избягват да използват ретиноиди през лятото, главно поради неприятните преживявания, свързани с тях...