Нежното излъчване на любовта

На корицата на най-голямото лайфастайл списание за звезди през най-детския месец застават DJ Мартен, любимата му Джули и тяхното голямо малко щастие – дъщеричката им Франки. Двамата родители споделиха какво е усещането да си родител и защо това е най-ценната награда в живота на човек.

„Никога не съм си представял, че бащинството е толкова прекрасно нещо.“, споделя Мартен, а Джули го допълва: „Майчинството не е толкова романтично, колкото си мислим, преди да ни се случи в действителност. Но когато детето се появи в живота ти, разбираш, че това е най-голямото щастие. Със сигурност си страшно ангажиран, но всяка минута от този опит си струва.“ Тримата са пример за идеалното семейство, което често е под светлините на прожекторите, но успява да запази личния си свят.

Нежната половинка от двамата влюбени – Джули, винаги се е отличавала от тълпата с разпознаваемия си стил. „При мен акцентът винаги е косата. В момента, както си личи, тя е в по-естествен нюанс. Дълги години бях изкрящо червена, после преминах към оранжево, а след това комбинации с оранжево и други цветове. Новата ми визия е от 3-4 месеца. Избягвам масовите неща.“, споделя красавицата пред ОК!. Зорко следейки нейния стил през годините можем спокойно да заявим, че Джули знае как да привлича погледи по въжможно най-чаровния и класен начин.

Въпреки, че, както самата тя признава, често се фокусира върху прическата си, гримът върви ръка за ръка с нея, а този на нашата главна героиня винаги е перфектен. Нежна и женствена, Джули рядко може да бъде забелязана с прекалено силен макиаж. Топлите нюанси, които по цвят се доближават до кожата, сякаш са й любими. Гримьорът за фотосесията на Джули и Мартен за корицата на списание ОК! е Марина Младенова. Талантливата макиаж майсторка е уловила абсолютно точно природата на Джули и е използвала много леки гримове, за да подчертае естествената й красота. Сенките са в цвят праскова, а устните са описани съвсем леко с матово червило в бледо розовата гама.

Следвай примера на звездната гримьорка Марина и не прекалявай с натрупването на грим. Избери правилният BB крем, лека пудра, матови сенки и матово червило, за да сияш под слънчевите лъчи... точно като Джули.

Photo : OK!

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Специално издание Night Light: Кажи ДА!

Брандът Джорджо Армани представя специално издание Night Light на аромата Si...