New York Fashion Week – нови тенденции от модните подиуми

Може би Ню Йорк и модното шоу са далече от нас, но това не ни пречи да проследим тенденциите, които видяхме на дефилетата по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Най-известните дизайнери представиха своите модни колекции за пролетно-летния сезон на следващата година. Представяме ви най-забележителните тенденции от подиума, за да сте готови да посрещнете следващия сезон със стил, или да почерпите вдъхновение за настъпващите есенни дни.

Жълта като слънцето

 

Следващата пролет ще е обагрена в слънчево жълто. Този цвят просто ще властва в гардероба. Представяте ли си колко страхотно изглежда една рокля в цвят, перфектно допълващ пролетното настроение? От друга страна, слъчево жълтото ни връща назад в безбрижието на детските дни, когато носехме жълти роклички и поли.

Грим за жълта рокля

 

Жълитят цвят е весел и впечатляващ, и затова гримът трябва да е естествен и ненатрапчив. Препоръчваме ви да не прекалявате с контурирането и очния грим, а да акцентирате върху устните като ги оцветите в класическо червено. Също така, веждите не бива да са силно подчертани, за да не отвличат вниманието от красивите устни.

Кобалтово синьо

 

Кобалтово синьо или електриково синьо е цвят, абсолютно властващ модните подиуми. Това е кралски цвят, който завладя котешките пътеки още през февруари и продължава да властва палитрите на модните дизайнери. Предлагаме ви да заложите на стилна рокля в кобалтово синьо, за да блеснете в пълната си красота.

Грим за рокля в кобалтово синьо

 

Според гримьорите, красавиците които избират този цвят трябва да залагат на естествена грим визия тн „грим без грим“ визия. Колкото и да изглежда бързо и лесно постижима, всъщност тази визия е една от най-трудните за създавене, защото трябва да изглеждате максимално естествено с помощта на малко количестсво грим. Всички часто от грима трябва да хармонират перфектно помежду си.

Оранжево и всичките му нюанси

 

Оранжевият цвят продължава да е главно действащо лице на модната сцена. Всичките нюанси,  сьомга, праскова и корал, до неонови оттенъци, са абсолютно задължителни за пролетно летния сезон. Изборът на нюнас зависи изцяло от вас и вашите предпочитания.

Грим за оранжева рокля

 

Бронзовата цветова палитра е перфектен избор за оранжевия гардероб. Употребата на бронзант е задължителна. Не забравяйте за контурирането, което прави оранжевата рокля да изъкне с пълната си красота. Заложете на бронзови сенки и играйте с оттенъците. Подчертайте веждите с подхдоящ гел или молив за вежди.

Улична мода за смели момичета

 

Streetwear или уличната мода през последните десетилетия бавно, но сигрно се превръща в отделна субкултура. Ето защо не ни учудва че всички звездни дизайнери просто се надпреварват кой ще заеме ценно място в света на стрийт стила. След тазгодишната Седмица на модата в Ню Йорк убедени сме че този стил няма скоро да слезе от пиедестала на модните тенденции.

Грим за гардероб в сртийт стил

 

Както и самия стил, гримът трябва да е смел и решителен. Акцентирайте върху очите и ги подчертайте с наситено черна очна линия. Ако все още не сте достатъчно сръчни в нанасяне на очна линия, сега е време да научите няколко основни стъпки и хитринки за правилно и прецизно нанасяне.

Бялото винаги е на мода

 

Когато става дума за бялото – нищо ново под слънцето! Този цвят винаги е на мода, и винаги е добър избор. Лесно се съчетава с всички останали цветове и абсолютно подхдоящ за всеки повод. Разбира се, не бива да забравяте че не е препоръчително да носите бяла рокля ако сте гост на сватба, тъй като бялата рокля е за булката!

Грим за бяла рокля

 

Вероятно, пъврото нещо което ви идва наум е силния и тежък грим. Тендециите обаче показват че този път трябва да заложите на „soft gloss“ визия, придаваща естествен блсяък на лицето. Тук на помощ идва стробинг техниката, която ще придаде свеж вид и деликатно сияние на кожата.

Харесвате ли новите тенденции от NYFW?

Не забравяйте да споделите с нас коя от тенденциите намирате за най-красива?

Ако сте голяма любителка на модата и следите редовно всички тенденции, препоръчваме ви да прочетете и: Нова тенденция при червилата - Popsicle устни

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Pleasure me red

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  Поръчайте веднага
 • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Precise

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Baby Lips

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

  Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5 варианта за зимен маникюр

Какви са твоите асоциации за този студен, но красив сезон? Предлагаме актуални нюанси за лакове и съветваме как трябва да изглеждат ноктите ти през зи...