Непримирима красота

Легендарните жени под светлините на прожекторите демонстрират увереност дори минали 30-те години и ни вдъхновяват с всяка своя поява. Актриси, модели, изпълнителки, теяхната красота извира от увереността им и усещането за женственост, което носят. А тя, женствеността, няма години, няма бръчки, не познава несъвършенства. Тези звезди са увладели нейната сила и я използват, като своето най-силно оръжие. 
 

Кристи Търлингтън  
47 години 

 

Тя е сред супермоделите, които винаги ще ни припомнят за златните години на модата, когато тя не беше подвластна на социалните мрежи, а се водеше само от най-добрите в играта. Безспорно Кристи беше една от тях и затова и до ден днешен е пример за непреходна красота и класа.  Тя започва своята кариера през 1990 година и стремглаво покорява света на суетата, който я обиква от пръв поглед. Украсила кориците на безброй списания, Кристи споделя в интервю: „Ако се стараеш да постигнеш баланс, ако можеш да слушаш и вярваш на нуждите на тялото ти, ума ти и духа ти, то тогава твоята натурална красота може да излезе наяве.“ Иконата на красотата често може да бъде забелязана без грим. Оствави лицето ти да диша – това е сред правилата за красота на Търлингтън. Ако искаш да последваш този съвет се запаси с подходящ дневен и нощен крем, както и добър тоник за лице, подходящ за твоя тип кожа.  

 

Анди Макдауъл  
58 години 

 

Американската актриса всъщност започва кариерата си като модел в началото на 80-те, като се появява на страниците на Vogue и в кампании на Yves Saint Laurent, Vassarette и Armani. Красотата на Анди Макдауъл е деликатна, а усмивката й е незабравима. Всеки път, когато тя мине по червения килим дъхът ни спира и си мечтаем да излеждаме така на нейните години. Калифорнийката вече повече от 30 години е в ролята на посланик на бюти гиганта L'Oréal и често я виждаме да блести от рекламните кампании на техните продукти. “Дали една жена е секси, зависи от зрялостта й“, казва Анди, която не еднъж е споделяла, че за да започнат да се чувстват жените над 40 и над 50 по-добре в телата си, индустрията трябва да спре да „посипва“ младостта с блясък и да докаже, че красотата е усещане на духа и няма нищо общо с бръчките.  

 

Джулия Робъртс 
48 години 

 

Хубавата жена на киноиндустрията – Джулия Робъртс сякаш просто не може да бъде докосната от годините. Преди броени дни й се възхищавахме, докато разглеждахме снимките от червения килим на Кан, където Джулия беше безупречка, както винаги. Актрисата се слави с откровенността и честността си и неведнъж ни е разсмивала и ни е карала да се замислим с изказванията си. Един от любимите ни нейни цитати, разбира се, е свързан с красотата – натуралната красота: „ По холивудските стандарти аз вече съм поела изключително голям риск, като отказвам да си направя фейслифт.“ Oтличителните черти на грима на Джулия са леко подчертаните очи и почти винаги устни в телесен цвят червило. Така тя постига желания ефект, който е да изглежда свежа и никога с твърде много грим.

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Минимализъм и червено червило

В световен мащаб блогърите вече се ползват със статут на звезди, които диктуват правилата на модната сцена. Те са примерът, който ако следваме ще стиг...