Небрежна елегантност. Новият Армани CODE

“Смятам, че мъжът е елегантен когато е дискретен в избора си на облекло и  умее  да носи дори  най-ежедневните дрехи с  небрежност и стил”.

"Trovo che un uomo sia elegante quando è discreto nell’abbigliamento e sa portare con scioltezza e disinvoltura anche capi informali.”

CODE COLONIA демонстрира елегантността на мъжа, който знае как точно да носи дрехите си – дискретно и с  елегантна небрежност, което го прави особено привлекателен и неустоим.

армани code 2

Стилен, очарователен, могъщ, неустоим. CODE.

Тази мъжествена съблазън  съчетава спокойствие и елегантност, разкривайки  щриха на индивидуалността, нещо лично. Отношенията с другите са по-истински и директни, като дискретен аромат, който  се разкрива само при допир с кожата.

ARMANI CODE COLONIA е с изчистен състав, който не се ограничава до свежестта на одеколона и е лесен за разпознаване, разгадаване и усещане. Уверен,  непринуден дух, представен в дискретен аромат, който не провокира, а предлага прекрасни съставки и  веднага разкрива качеството. Ароматът се носи леко и излъчва неподправена елегантност. Чувствен и атрактивен, той провокира емоция от първия контакт. Холивудският актьор Крис Пайн въплъщава това усещане  и мигновено привличане. 

армани code 3

НОВА ГЛЪТКА СВЕЖЕСТ

Създаден от парфюмериста Антоан Мейсъндю (Живодан), Armani Code Colonia е част от семейството на  Armani Code и Armani Code Profumo.

Когато започнах да работя по този аромат, веднага поисках да запазя в него духа на фужер, който е толкова атрактивен и мъжествен и да добавя към него свежест и елегантност, вкарвайки нотка с мека хармония на портокалов цвят."

Именно тук е оригиналността на ARMANI CODE COLONIA: това е салицилат фужер  одеколон, който вдъхновява с отчетлива цитрусова нотка над базовите чувствени дървесни кехлибарени нотки.

Armani Code Colonia предлага комбинация на цитрус (бергамот, мандарина, розов пипер) и ароматни сърдечни нотки на  пелин, които се сместват с флорални нотки и резонират с портокалов цвят салицилат . Връхните нотки са по-плътни дървесни,  кехлибар, тонка и  хелиотропни (за постигане на качеството, типично за фужер).

Свежестта на този одеколон е пропита с чувственост, с лек, но дълбок нюанс, което отразява небрежния дух, ескалирал в принципа на елегантност, която винаги се разпознава и никога не се пренебрегва. 

ЕЛЕГАНТНО ПРОЗРАЧНО ШИШЕ 

армани colonia

Мигновено разпознаваемият флакон следва същите гладки и стилни линии като тези на дизайнерските мъжки дрехи. Променен е само цветът: ARMANI CODE COLONIA е в свежо, съблазнително синьо. 

На патинираната капачка е монограмът GA. Разположената точно под него широка черна релефна ивица събужда усещането за иконичния  пояс на смокинга,  символ на елегантност.

ARMANI CODE COLONIA, смес от лекота и дълбочина, внушава една различна и по-разбрана съблазън. 

Повече за: YSL Sparkle Clash Коледна колекция 2016

Свързани теми: парфюм , тоалетна вода , Джорджо Армани

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюми, които ще те стоплят през студените есенни дни!

Новите есенни парфюми имат силата да разчупят мрачните и студени есенни дни, които ни предстоят. Това са парфюми, които ще те стоплят, ще те накарат д...