НЕ ЧАКАЙ СПЕЦИАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ - СЪЗДАЙ ГИ САМА!

Знаем, че ти липсват прегръдки и излизания. И това усещане, докато се обличаш и гримираш, а след това отиваш да се срещнеш с приятелите си. Но не си сама, всички се чувстваме еднакво и искаме да поговорим за това!

Може да няма специални възможности, но не е нужно да ги чакаме. Можем да ги създадем сами! Нищо не ни пречи да си играем с грима, да изпробваме нови стилове и да поставим очите си на фокус. Нека сияем без причина, само за себе си.

Затова, че дори когато ритъмът на града се забави, когато кафето с приятелките се превърне във видеообаждане и разходка за пазаруване, разглеждане на онлайн каталог - бъди готова! Събуди в себе си това познато положително вълнение преди излезане навън. Бъди смела, защо не! Отдай се на цветовете и смелия ход на четката - точно на цвета, за който се чудеше как ти отива. Подчертай очната линия и нека има два слоя спирала, укрепи веждите си и това е – готова си да блестиш!

Нека силата ти се вижда във всеки детайл! Ние сме тук, с теб, искаме да те вдъхновим, да бъдеш своя и да постигнеш всичко, което искаш! Така че нека очите ти говорят вместо теб!

Шшшш…. Следвай нашите канали, за да разбереш какво се крие зад новата, загадъчна Maybelline eye визия.

Свързани теми: спирала , очи, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ефект на перфектно повдигнати вежди веднага! Изпробвахме новия молив за вежди, за който всички говорят!

Молив за вежди Maybelline New York Tattoo Brow Lift наскоро пристигна на нашия пазар и разбира се, не можахме да устоим да не го пробваме ...