НЕ ЧАКАЙ СПЕЦИАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ - СЪЗДАЙ ГИ САМА!

Знаем, че ти липсват прегръдки и излизания. И това усещане, докато се обличаш и гримираш, а след това отиваш да се срещнеш с приятелите си. Но не си сама, всички се чувстваме еднакво и искаме да поговорим за това!

Може да няма специални възможности, но не е нужно да ги чакаме. Можем да ги създадем сами! Нищо не ни пречи да си играем с грима, да изпробваме нови стилове и да поставим очите си на фокус. Нека сияем без причина, само за себе си.

Затова, че дори когато ритъмът на града се забави, когато кафето с приятелките се превърне във видеообаждане и разходка за пазаруване, разглеждане на онлайн каталог - бъди готова! Събуди в себе си това познато положително вълнение преди излезане навън. Бъди смела, защо не! Отдай се на цветовете и смелия ход на четката - точно на цвета, за който се чудеше как ти отива. Подчертай очната линия и нека има два слоя спирала, укрепи веждите си и това е – готова си да блестиш!

Нека силата ти се вижда във всеки детайл! Ние сме тук, с теб, искаме да те вдъхновим, да бъдеш своя и да постигнеш всичко, което искаш! Така че нека очите ти говорят вместо теб!

Шшшш…. Следвай нашите канали, за да разбереш какво се крие зад новата, загадъчна Maybelline eye визия.

Свързани теми: спирала , очи, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нов критерий за избор на идеалното матово червило: зодията!

Ти си това, което носиш в себе си, а сега имаш възможност да избереш нюанса на матово червило, създаден специално за теб, според зодията си...