Научи всичко за Marvel x Maybelline колекцията и къде можеш да я откриеш

За да получи един козметичен продукт статус на супергерои със способност за преобразяване, той трябва да бъде изключителен, непобедим и безстрашен съюзник на онези, които ползват гримове, за да изтъкнат красотата си. Затова кооперацията Marvel x Maybelline е идеалният начин да се представят най-добрите от най-добрите продукти на тази марка. Досущ като супергероите, те са легендарни в света на красотата.

Instant Anti Age Eraser коректор

Научи всичко за Marvel x Maybelline колекцията и къде можеш да я откриеш

Първият супергерой от тази лимитирана Marvel колекция е легендарният коректор с гъбовиден апликатор, силна покривна способност и лека кремовидна текстура. Точно както и всеки герой, този коректор може всичко! Той прикрива, коригира и контурира. Съвършено се слива с него и се адаптира към всички типове кожа. В колекцията можеш да го откриеш в нюанси Ivory, Light и Neutralizer. Враговете на героя Instant Anti Age Eraser са тъмните кръгове около очите, дребните бръчки, спуканите капиляри, петната от слънце, зачервяването и луничките, но не се тревожи, неговата прикриваща свръхсила е не само онова, което го прави легендарен, но и причината да се влюбиш в него.

Colossal спирала

С помощта на славната мега голяма четка на Colossal спиралата ще си осигуриш големи и дръзки мигли. Благодарение на патентованата си мега четка, направена от множество гребенчета, този супергерой на лимитираната Marvel колекция достига и до най-малкиет мигли и ги удължава, осигурявайки ти мигновен обем и свръхмощни мигли.

Научи всичко за Marvel x Maybelline колекцията и къде можеш да я откриеш

Superstay Matte Ink червило

Матовото течно червило, стабилно и до 16 часа, е истински летен супергерой, който ще промени визията ти на мига. Лесно се нанася, стабилно е и е богато на пигменти с интензивен цвят. С него можеш да забравиш за молива за устни, защото нанесеш ли го прецизно веднъж, това матово течно червило остава на мястото си и не напуска контурите на устните. То не оставя усещане за тежест и лепкавост по устните, а придава приятно усещане за мекота. Можеш да го откриеш в нюанси Lover, Pioneer и Ruler в рамките на тази геройска лимитирана Marvel колекция.

Научи всичко за Marvel x Maybelline колекцията и къде можеш да я откриеш

Къде можеш да откриеш Marvel x Maybelline супергероите?

Тази лимитирана Marvel колекция не се предлага навсякъде, затова ти разкриваме къде можеш да откриеш тези свръхмощни козметични продукти:

Тръгни по следите на супергероите

Nauči vsičko za Marvel x Maybelline kolekcijata i kǎde možeš da ja otkrieš

За онези, които предпочитат разходката до любимите си дрогерии, kолекцията е налична в dm, Lilly Drogerie, избрани аптеки, магазини и други наши партньори.

Вземи свръхмощните продукти само с няколко клика

Можеш да поръчаш всички тези фантастични козметични герои изключително лесно на сайтовете Lilly Online и Store.bg Online, както и чрез клик на снимката на продука под текста.

*Самооценка, 114 жени

Кои от тези Marvel x Maybelline ще ти осигурят свръхмощна визия през този сезон? Сподели с нас в коментарите.

Прочети повече за: Запознай се с Marvel x Maybelline New York супергероите

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Ivory 00

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Light 01

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Neutralizer 06

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York X Marvel Colossal Mascara

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Lover 15

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Ruler 80

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , тенденция, тенденция, дневен грим , лято, опушен грим, коректор, лице, Maybelline New York X Marvel, MARVEL

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюми, които ще те стоплят през студените есенни дни!

Новите есенни парфюми имат силата да разчупят мрачните и студени есенни дни, които ни предстоят. Това са парфюми, които ще те стоплят, ще те накарат д...