Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

Имайки предвид, че в днешно време се увеличава броят на процедурите за оформяне, боядисване и подчертаване на миглите, и че се предлагат множество продукти за дефиниране на веждите, всичко това може да изглежда дотолкова объркващо, че дори сама да не знаеш кой от тях може да помогне за твоя проблем с веждите. Затова ние сме тук да те посъветваме.

Искаш по-пълни и естествени вежди – пробвай Brow Extensions

Перфектно нарисуваните едноизмерни вежди с всяко косъмче на мястото си и добре оформен ъгъл, които наводниха Инстаграм профилите и от които момичетата изглеждат еднакво определено не изглеждат естествено.

Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

Brow Extensions кремообразен молив за вежди с влакна е иновативно решение за пълни вежди, но с природен ефект. Ще го откриеш в 3 нюанса. Съдържа висока концентрация на влакна, които мигновено сгъстяват веждите. С него тънките веждите остават в миналото. Изключително лесен и бърз за нанасяне, той се плъзга по косъмчетата на веждите като се задържа за тях без да се рони, а след това веждите остават пълни през целия ден.

Няколко секунди за пълни вежди

Отсега нататък за пълни вежди ти трябват само няколко секунди. Очертай формата на веждите с Brow Extensions кремообразен молив за вежди с влакна, след което го нанеси с къси движения от горе надолу за възможно най-природна визия. Сама ще забележиш как интензивността му се увеличава все повече и повече, осигурявайки на веждите ти матов финиш.

Колебаеш се за японско рисуване на веждите - пробвай Tattoo Brow гел

Японското рисуване на веждите е популярна техника, спадаща в категорията на полутрайното гримиране, която представлява рисуване на косъмчета едно по едно, така че разликата между нарисуваните и истинските да е трудно забележима. Японското рисуване обаче гарантира, че през следващите две-три години ще имаш едни и същи вежди, което може да се окаже проблем, ако вземем под внимание промените в модата или личните предпочитания. Нещата стават още по-сложни, ако от самото начало не си доволна от новата си визия, защото процесът на премахване е труден и болезнен.

Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

Перфектно оформени вежди, издържащи до 3 дни!

Преди окончателно да се спреш на японско рисуване на веждите, предлагаме ти да пробваш Maybelline Brow Tattoo peel-off цветен гел за оформяне на веждите, с който се постига ефект на временна татиуровка. Трябва само да избереш подходящия нюанс сред наличните. С този гел за оформяне на вежди ще се сдобиеш със съвършени вежди само в няколко стъпки.

Простата peel-off техника има три стъпки: първо нанасяш гела с четка, която позволява пълен контрол; изчакваш поне 20 минути, докато текстурата изсъхне (колкото по-дълго, толкова по-добър ефект - по-наситени вежди и дълготраен цвят), след което сваляш гела по посока на растежа на косъма (от носа към слепоочията). Резултатът ще те изуми!

Ако случайно излезеш от контура на веждите, достатъчно е само да сложиш ябълков оцет на клечка за уши и внимателно да отстраниш гела на местата, където си объркала или си нанесла повече от необходимото количество

Искаш прецизно да изрисуваш липсващи косъмчета - пробвай Brow Ultra Slim

Желателно е винаги да имаш молив под ръка. Той осигурява прецизни и остри рисуване, поради което е важно движенията да бъдат бавни, а линиите, имитиращи косъмчета - възможно най-меки и тънки. Най-подходящ е за оформяне на зоната в основата на носа.

Brow Ultra Slim молив за вежди ти осигурява гладко нанасяне с висока прецизност, за да оформиш желаната част на веждите. Върхът на молива е тънък само 1.6 мм, но не се чупи. С този молив ще изрисуваш веждите така, че да изглеждат естествено и да останат дефинирани през целия ден, а за още по-природна визия можеш да ползваш и четка, с която да блендираш желаната зона. Моливът се предлага в 3 нюанса.

Надяваме се, че сме ти помогнали да откриеш подходящия за теб продукт за дефиниране на веждите.

Кой от тези продукти е най-подходящ за теб? Сподели с нас в коментарите

Прочети повече за: Как да избереш подходящия праймер за лице

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Brow Extension Deep Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Extension Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Extension Blonde

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Dark Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Warm Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Ultra Slim Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Ultra Slim Warm Brown

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, дневен грим , лято, опушен грим, вежди, лице, лято, Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрият фон дьо тен за суха кожа

Особеностите на сухата кожа влияят върху избора на пудра повече, отколкото си мислиш, затова фон дьо тенът за суха кожа трябва на първо място да хидра...