Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

Имайки предвид, че в днешно време се увеличава броят на процедурите за оформяне, боядисване и подчертаване на миглите, и че се предлагат множество продукти за дефиниране на веждите, всичко това може да изглежда дотолкова объркващо, че дори сама да не знаеш кой от тях може да помогне за твоя проблем с веждите. Затова ние сме тук да те посъветваме.

Искаш по-пълни и естествени вежди – пробвай Brow Extensions

Перфектно нарисуваните едноизмерни вежди с всяко косъмче на мястото си и добре оформен ъгъл, които наводниха Инстаграм профилите и от които момичетата изглеждат еднакво определено не изглеждат естествено.

 

Brow Extensions кремообразен молив за вежди с влакна е иновативно решение за пълни вежди, но с природен ефект. Ще го откриеш в 3 нюанса. Съдържа висока концентрация на влакна, които мигновено сгъстяват веждите. С него тънките веждите остават в миналото. Изключително лесен и бърз за нанасяне, той се плъзга по косъмчетата на веждите като се задържа за тях без да се рони, а след това веждите остават пълни през целия ден.

Няколко секунди за пълни вежди

Отсега нататък за пълни вежди ти трябват само няколко секунди. Очертай формата на веждите с Brow Extensions кремообразен молив за вежди с влакна, след което го нанеси с къси движения от горе надолу за възможно най-природна визия. Сама ще забележиш как интензивността му се увеличава все повече и повече, осигурявайки на веждите ти матов финиш.

Колебаеш се за японско рисуване на веждите - пробвай Tattoo Brow гел

Японското рисуване на веждите е популярна техника, спадаща в категорията на полутрайното гримиране, която представлява рисуване на косъмчета едно по едно, така че разликата между нарисуваните и истинските да е трудно забележима. Японското рисуване обаче гарантира, че през следващите две-три години ще имаш едни и същи вежди, което може да се окаже проблем, ако вземем под внимание промените в модата или личните предпочитания. Нещата стават още по-сложни, ако от самото начало не си доволна от новата си визия, защото процесът на премахване е труден и болезнен.

 

Перфектно оформени вежди, издържащи до 3 дни!

Преди окончателно да се спреш на японско рисуване на веждите, предлагаме ти да пробваш Maybelline Brow Tattoo peel-off цветен гел за оформяне на веждите, с който се постига ефект на временна татиуровка. Трябва само да избереш подходящия нюанс сред наличните. С този гел за оформяне на вежди ще се сдобиеш със съвършени вежди само в няколко стъпки.

Простата peel-off техника има три стъпки: първо нанасяш гела с четка, която позволява пълен контрол; изчакваш поне 20 минути, докато текстурата изсъхне (колкото по-дълго, толкова по-добър ефект - по-наситени вежди и дълготраен цвят), след което сваляш гела по посока на растежа на косъма (от носа към слепоочията). Резултатът ще те изуми!

Ако случайно излезеш от контура на веждите, достатъчно е само да сложиш ябълков оцет на клечка за уши и внимателно да отстраниш гела на местата, където си объркала или си нанесла повече от необходимото количество

Искаш прецизно да изрисуваш липсващи косъмчета - пробвай Brow Ultra Slim

Желателно е винаги да имаш молив под ръка. Той осигурява прецизни и остри рисуване, поради което е важно движенията да бъдат бавни, а линиите, имитиращи косъмчета - възможно най-меки и тънки. Най-подходящ е за оформяне на зоната в основата на носа.

Brow Ultra Slim молив за вежди ти осигурява гладко нанасяне с висока прецизност, за да оформиш желаната част на веждите. Върхът на молива е тънък само 1.6 мм, но не се чупи. С този молив ще изрисуваш веждите така, че да изглеждат естествено и да останат дефинирани през целия ден, а за още по-природна визия можеш да ползваш и четка, с която да блендираш желаната зона. Моливът се предлага в 3 нюанса.

Надяваме се, че сме ти помогнали да откриеш подходящия за теб продукт за дефиниране на веждите.

Кой от тези продукти е най-подходящ за теб? Сподели с нас в коментарите

Прочети повече за: Как да избереш подходящия праймер за лице

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Brow Extension Deep Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Extension Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Extension Blonde

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Dark Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Warm Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Ultra Slim Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Brow Ultra Slim Warm Brown

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, дневен грим , лято, опушен грим, вежди, лице, лято, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Да се впуснем в приключение срещу нежеланите бръчки около очите!

Знай, че производството на колаген намалява с напредването на възрастта, което води до постепенна загуба на еластичност на кожата, постепенно се появя...