Наистина ли този продукт е универсален? Тествахме Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1!

Тъй като Maybelline New York е марка за грим номер 1 в света*, ние винаги с нетърпение очакваме новостите идващи от тях. Този път това е Instant Perfector 4 в 1, нов продукт за лице, който осигурява ползите на цели 4 продукта и перфектна кожа и офлайн!

Instant Perfector 4 в 1: Кои са всички качества на този продукт?

Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1 има веган формула** и се предлага в 3 нюанса, които се адаптират към тена на кожата ти. Instant Perfector 4 в 1 може да съкрати мъките ни при гримиране, защото върху кожата действа едновременно като праймер, коректор, bb крем и компактна пудра - УАУ! Instant Perfector 4 в 1 е толкова мощен продукт, че:

 • Изглажа порите като праймер.
 • Прикрива несъвършенствата като коректор.
 • Изравнява тена като BB крем.
 • Матира като компактна пудра.

Време е за тест!

Тъй като всичко това звучи невероятно, на нас ни стана интересно как Instant Perfector 4 в 1 се справя на практика. Затова събрахме екипа на MakeUp и решихме да тестваме Instant Pefector 4 в 1. След сутрешната рутина за грижа за кожата, 3 MakeUp момичета поеха нещата в свои ръце. Всяка от тях избра съответния нюанс, а всички заедно избрахме топъл ден, за да затрудним този на пръв поглед страхотен продукт допълнително.

Нанесехме продукта върху лицето по същия начин, както бихме нанесли фон дьо тен или BB крем. Веднага забелязахме, че течната матираща формула на този продукт се разнася лесно и забележимо изглажда порите – точно като праймер.

Наистина ли този продукт е универсален? Тествахме Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1!

Следващото ни изпитание беше свързано с тена и текстурата на кожата, тоест дали Instant Perfector 4 в 1 успешно ще неутрализира несъвършенствата по лицето ни. Прави го! Instant Perfector  едновременно прикрива несъвършенствата като коректор и ще изравнява тена като BB крем. Засега 3 от 3. Остава да преценим дали този продукт наистина матира като компактна пудра.

За целите на тази част от теста, всяка от нас продължи деня си по различен начин, решавайки ежедневни задачи с Instant Perfector 4 в 1 върху кожата на лицето. Заключение в края на деня? Текстурата на този продукт е наистина лека за кожата и отлична за всички жени, които са постоянно в движение, не искат да усещат тежест по лицето (особено през горещите летни дни), но искат да се възползват от ефекта на компактна пудра ефект, да прикрият определени несъвършенства и изгладят тена си.

Наистина ли това е продукт, който може всичко?

Наистина ли този продукт е универсален? Тествахме Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1!

По наше скромно мнение, Instant Perfector 4 в 1 е попадение в десетката! Той е страхотна makeup инвестиция, която спестява време едновременно изглажда, прикрива, изравнява и матира кожата на лицето - при това успешно. И така, нека отговорим на въпроса от подзаглавието – едно голямо ДА! За крайа можем само да завършим теста със заключението, че марката Maybelline New York за пореден път доказа защо е номер 1 в света на грима*.

Можеш да изпробваш Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1 с клик на този линк!

* Maybelline New York, марка за грим номер 1 в света през 2020 г., въз основа на официални данни от доклада Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2021, който съдържа данни за стойността на  продажбите, цените на дребно и всички канали за търговия на дребно през цялата 2020 г.

**Без съставки с животински произход.

Прочети още: Ефект на перфектно повдигнати вежди веднага! Изпробвахме новия молив за вежди, за който всички говорят!

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Light

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Fair Light

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1 Medium Light

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, лято, коректор, лице, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Професионално гримиране: стъпка по стъпка

Искаш да се гримираш вкъщи, а да изглежда сякаш те е гримираш професионалист? Това са стъпките, които трябва да следваш за гарантиран успех...