Надя в страната на чудесата

Нова песен, голяма любов и визия като от Холивуд… тя има всичко това, а ние просто можем да и ръкопляскаме!

 

Надя не веднъж ни е давала причини да и се любуваме, кога заради прекрасния си глас, кога заради страхотната визия, кога заради чувството за хумор и огромната усмивка. Блондинката ни даде още една причина да я аплодираме и тя се казва „Само теб“. Това е новото парче на Надя, което излезе преди броени дни като вдъхновено от онлайн сериала „Не така, брат!“. В него красавицата взима участие с любимия си Иван Тишев, който освен всичко останало е автор на музиката към новия летен хит.

Визията на нашата главна героиня в новото видео е зашеметяваща и това не ни изненадва ни най-малко, защото Надя знае колко е важно да си в добра форма. „Човек задължително трябва да се поддържа и да отделя време за себе си“, споделя Надя пред списание Grazia, което се поинтересува колко суетна всъщност е изпълнителката.

 

За разлика от типичните жени, които биха прекарали цял ден в странстване по магазините хубавицата разказва, че би променила маршрута си: „Малко са хората, които не обичат шопинга. Доставя ми удоволствие, но времето, което отделям вобикаляне по магазините, понякога ме побърква. Мисля си колко ли по-полезни неща бих могла да свърша.“ Изданието полюбопитства и каква е формулата на изпълнителката за перфектната й форма. „Тайната е една и тя е да се храниш здравословно! Работата ми е свързана с постоянни пътувания и малко почивка и не ми остава време за упражнения. За сметка на това открих революционен апарат. Той третира в дълбочина проблемните зони на жените - напълно премахва целулита, разгражда мазнините, засилва метаболизма и стимулира производството на колаген в клетките.”, казва Надя пред Grazia.

За страхотната визия на Надя в новото й видео са се погрижили и цял екип от специалисти, за да може резултата да надминава всички очаквания. Косата е дело на коафьора Ивайло Колев, а грима на Цецо Андреев – един от любимите макиаж майстори на родните звездни хубавици.

ФОТОГРАФИЯ: Ивомир Пешев

Свързани теми: известни , стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нов посланик на YSL грим - Зои Кравиц

Една изгряваща звезда, от секундата, в която се появява на екрана, погледите са върху нея...